• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
От мобилни телефони до цифрови камери
diss - специалист
Здравейте, да задам и аз един въпрос за запознатите. Може ли да ми препоръчате някаква IP камера за външен монтаж (да издържа минусови температури). Няма други специални изисквания. Не съм претенциозен към качеството, трябва ми някакъв по-ефтин вариант. Целта е да я пусна онлайн.
lz1wvm - специалист
Сложи я в отопляем кожух с вентилатор. :)
bulhomes2 - майстор
Моята си работи и при минусови температури. Под стрехата е.
http://www.ebay.com/itm/NEW-GEN-WIRELES ... 2572ba8894
diss - специалист
bulhomes2 точно под стрехата мисля да я монтирам и аз. в Бг има ли я някъде тази камера?

Модел нещо да ми дадеш?
bulhomes2 - майстор
Като е на сухо - не и пречи температурата. Модела е този, който съм показал. Предполагам всяка фирма за видеонаблюдение или компютри би трябвало да я предлага.
diss - специалист
Марката я видях WANSCAM но модела...
bulhomes2 - майстор
Няма модели. В ибея има много - всеки ги предлага със свое си име. На практика са еднакви. Или почти, защото освен моята, поръчвах и за една друга жена, но софтуера и беше по-различен. На всичкото отгоре и не работеше, та я върнах. Мога да ти поръчам и на теб, но да знаеш, че е малко рисковано. Няма гаранция. Може да се връща, връщат парите, но обратния транспорт е за твоя сметка. От над 100 покупки само една върнах на един американец, ибея присъди на него и нито пари, нито стоката си видях. Но да знаеш, че първо плащаш стоката и после ти я пращат. Понякога на митниците ги спират и за мито и ДДС. Но аз имам ЕОРИ и това не е проблем.
hidrazin - майстор
[-X Има си модел - и не е задължително да се продава у нас от всяка фирма за компютри, още по-малко пък
от такива за видео наблюдение. Достатъчно други китайски камери има.
AJ-C2WA-C118
Само когато си избираш камера гледай матрицата да е SONY, а не SAMSUNG.
И още нещо - този модел камера е за ВЪТРЕШНА употреба. Това че работи за сега и отвън не означава, че е предназначена за там.
Все пак може да изкара така и дълго време, ама ако я вземеш с гаранция и дефектира няма да ти важи гаранцията.
:partyman:
Последна промяна от hidrazin на пон дек 10, 2012 6:30 pm, променено общо 1 път.
diss - специалист
Гледах я и аз тази, хубавото е, че в спецификацията пише температурен диапазон от -10 градуса което е доре.

hidrazin ако имаш някаква идея за друга подобна продавана и в БГ сподели я баце, щото тая не я открих при нас да се предлага.
hidrazin - майстор
Лошото е че не мога да ти препоръчам никаква. Просто не съм ползвал лично IP камера и нямам виждане по въпроса.
Моите са аналогови. Та с една дума не мога да ти дам мнение от първа ръка. Винаги мога да чукна в нета и да кажа - тази.
Да ама според мен не е правилно. Нека и някой друг да сподели от опит.
Между другото защо ми се струва че тези на Apexis и тези на Wanscam са правени на една и съща матрица с различно име? :lol:
http://www.detective.bg/zahranvana-po-l ... lt-funkcia
:partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "IP камера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: