От мобилни телефони до цифрови камери
nikolovvd - майстор
От 2014 година съм изключил и прибрал въпросния DVR. На практика 2 години не съм го пускал и съответно съм забравил администраторската парола. Дайте съвет какво да направя, за да ресетна паролата?
Възможно е да се е омазала от изтощаване на батерията.
elman - напреднал
Ако батерията е била напълно изтощена(0V), то цялото устройство се е ресетнало към заводски настройки. Ако в нея е имало някакъв макар и минимален заряд я извади и окъси с нещо контактните и пластини за 10 секунди и след това сложи нова. Някъде в книжката(ако я пазиш) ще има заводска парола. Типично заводските пароли са: 000000, 123456 (поне тези съм срещал аз).

Успех :)
nikolovvd - майстор
Няма резултат. Нито една от паролите не става.
Единствено датата и часа се нулираха.
Батерията бе на 2.6 V и в смених с нова.
elman - напреднал
Окъси ли и пиновете за 10сек преди това? Другото което ми хрумва е да задържиш ентър или стрелка нагоре за 30сек.
Да рабирам, че книжка нямаш?
nikolovvd - майстор
Ето какво озадачаващо съобщение дава.
Прикачен файл:
IMG_20160613_215222.jpg
Дори и без парола.
elman - напреднал
Ако си опитал това което те посъветвах и не се получило...други идеи нямам.
nikolov333 - майстор
Пробва ли със задържане на Enter-а на ДВР-а за 15-30 секунди, при което трябва да се рестартира сам до заводските си настройки.. Разгледай и тук за пароли и информация..
nikolovvd - майстор
Няма Enter, но може да опитам с OK.
nikolov333 написа:
Разгледай и тук за пароли и информация..
Дори съм регистриран. :)
Оправих се! Благодаря на отзовалите се!
Какво направих?
Свързах са със сервиза на фирмата, от която бях закупил записващото устройство.
От там поискаха датата, на която е в момента DVR-a, а тя след нулирането бе на 31-12-2000. Помолиха ме да въведа диктуваната от тях главна парола, състояща се от малки и големи латински букви, след което устройството се нулира и сега всичко е ток и жици.
Изводът, който си направих от това мое премеждие е, че когато човек пазарува от свястна фирма поддържаща и сервиз, мъките му са краткотрайни. :-D
nikolov333 - майстор
Ясно..вярно без тях няма оправяне! Значи, те имат някакъв софтуер предоставен от производителя, който генерира пароли на база на датата на която е настроен DVR-а.. :drinkers:
nikolovvd - майстор
Ще разбера точно как го правят като отида да почерпя колегата! Обещал съм.

Тема "SEDVR-6304D забравена/омазана парола!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: