От мобилни телефони до цифрови камери
radius - майстор
Модела е Indesit UIAA12. Писах и в един друг форум за ремонт, но няма отговор.
Проблема е, че не тръгва сам след като температурата се повиши вътре, след продължително спиране на тока.
Има звукова аларма ( на импулси) и лампата Alarm свети (постоянно или мига в зависимост от критичността на ситуацията).
Доколкото четох това е като екстра, щото видиш ли храната вече вероятно се е развалила и да не я замразява повторно. Трябва да се превключи терморегулатора на положение Alarm Reset и после да се даде желаната степен на замразяване.
Е нямам думи, ако ме няма 1 седмица след като са пуснали тока, какво ще се случи с рибата във фризера?
Наистина ли има такава тъпотия или аз нещо не съм разбрал?
И ако е истина, как да я прескоча? Занимавам се и с електроника, така че не е проблем ако трябва да се тунингова платката.
nikolovvd - майстор
На новите модели в зависимост от повредата светлината индикацията мига, а звуковата издава няколко последователни къси/дълги пискания, които съответстват на повредата.
Както при компютрите - един дълъг и три къси е за видео картата, четири къси е за паметта и т.н.
Може би трябва да се обърнеш към фирмения сервиз. Възможно е да имат повече иформация за това.
Лошото на новите модели техника е, че почти няма информация за проблемите във форумите, защото отказите са относително редки.
radius - майстор
Какъв фирмен сервиз, то това си го пише в ръководството за простия потребител, като едно нормално състояние след липса на ток. Просто не мога да повярвам, че е възможна такава глупост.
VLADO66 - майстор
Щом при Цонев си писал, пробвай и в Сетком, белким мъцнат нещо.
radius - майстор
Ще пиша и в Сетком, но исках първо "да уважа" форума :wink: .

Тема ""Умен" фризер Indesit не тръгва след дълго спиране на тока" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: