От мобилни телефони до цифрови камери
miroton - майстор
Малко помощ,

трябва ми схема на зарядно за Li-Ion батерия 3,7V
токът които зарядното трябва да осигурява е минимум 4А
пък ако може някое с регулация на тока
petromaniq - специалист
Защо трябва да е такава "атомна централа" като може да се ползва платка с контролер DW01 или кой да е аналогичен от някоя подута телефонска батерия и се изведат по мощни мосфети. Регулирането на зарядния ток ще става чрез захранващия източник със съответно токоограничаване.
Antonii - майстор
http://www.ebay.com/itm/1S-Li-ion-Lithi ... Sw-4BXaUrn

При готови за 1-2 долара дали си струва разправията.
alien - специалист
големи образи в тая тема :-D
единия пуска случайни резултати от гугъл без никаква идея къв е тоя чип и въобще има ли го някъде в бг макар и 1 бройка
другия пък не прави разлика между зарядно и защита

момчета, за да имате покрив над главата третирайте всяка литева батерия като бомба !!!
макар някои да имат вътрешни защити, има други които са опасни при такива "майстори", правят пожари и гърмят
мога да препоръчам нещо евтино, но това нещо иска настройка, и пак може да стане беля

за това най добре фабрично, готово, настроено, никакви връзки омотани с никса, остри ламарини, и тем подобни, правят пожар при късо, дори изтощени батерии които не могат да захранят устройство
hidrazin - майстор
alien написа:
единия пуска случайни резултати от гугъл без никаква идея къв е тоя чип и въобще има ли го някъде в бг макар и 1 бройка
Аз пък като гледам ти си имаш понятие какъв е чипа и къде има поне една бройка...
Струва 12-13 кинта с доставката
Ти какво, само от български магазини ли пазариш? Щото аз не. :finga:
:partyman:
hidrazin - майстор
simplex написа:
Предимно. Не си струва разправията с чуждестранните. И не винаги получаваш това, което си поръчал.
Мен пък много ме е яд... :lol: Ти върви да изкараш 100-тина кинта за да си регистрираш бомбата в пасатора.
:partyman:

Тема "Схема на зарядно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: