• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
kireto1 - специалист
Здравейте на всички
Дисплеят на моят хладилник започна от извесно време да прекъсва (премига) когато вратата се отвори.
Предположих че кабела се е прекъснал на вратата и поръчах нов.Когато го смених.дисплеят изобщо не светна.
Сложих стария кабел и пак не работеше.Къде да търся проблема???
Има ли вариант да сваля само дисплея и да го закарам на някой да го види?
Сега хладилника работи но температурата в хладилника е 8 гр. а във фризера е -15 гр
kireto1 - специалист
Това е захранващата платка .Занесох ги ( с дисплея )на ТВ техник каза че всичко е здраво.
Възможно ли е отзад на хладилника да има някакви предпазители за този дисплей?

Прикачен файл

hladilnik.jpg
MamaMy - майстор
Ако ставаше така като теб, за ремонт на колите щяхме да носим само развалените части. Нали трябва да е захранена платката, да са подкачени сензори и датчици и т.н...
fox_vt - майстор
Не знам какъв е модела но дисплея свети ли при отворена и затворена врата когато е работел нормално.Ако да виж се насочи към лоша връзка или спойка огледай хубаво буксите ако трябва напръскай леко с контактен спрей,но изчакай да изсъхне и тогава пусни тока.
kireto1 - специалист
Дисплеят светва като се отвори вратата,и като се затвори свети 2 минути и изгася ,но всичките икони и температурата на хладилника и фризера
се виждат ясно изписани дори и при изгаснал дисплей.Но в момента не се вижда нищо на дисплея
https://products.gorenje.si/fts/GetDigi ... 92en%2Epdf
fox_vt - майстор
Ахам тогава търси проблема в ключа който включва дисплея като отвориш вратата,той ти е проблема!
kireto1 - специалист
kireto1 написа:
Дисплеят светва като се отвори вратата,и като се затвори свети 2 минути и изгася ,но всичките икони и температурата на хладилника и фризера
се виждат ясно изписани дори и при изгаснал дисплей.Но в момента не се вижда нищо на дисплея

https://products.gorenje.si/fts/GetDigi ... 92en%2Epdf
Johny - майстор
Имам подобен хладилник без фризер -R65364W. Периодичо и съвсем произвилно дисплеят започва да показва каквото му хрумне, но най често спира часовника. Когато го рестартирам, нещата си идват на място..... до следващият път. Не съм търсил причината, но засега минава само с рестарт.
kireto1 - специалист
Декември месец навърши 4 год. и досега не съм имал абсолютно никакъв проблем с хладилника и съм страшно доволен от него.
На моя няма часовник и досега всичките му показатели са били безупречни.
Ако рестарта се изразява в дърпане на щепсела ,от как дисплея спря да работи съм го рестартирал поне 20 пъти
Johny - майстор
И аз тъй, но явно моят проблем е друг.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с дисплея на хладилник gorenie RK63391E" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: