колеги предложете ми някакъв кит за сглобяване или схема за да си направя индикация при привършване на газта в бутилка.захранване 12-14 волта dc
на евросондата на бутилката има датчик 0-90 ома. нула ома отговаря на празна бутилка,а 90 ома на пълна
трябва ми само една индикация малко преди да свърши газта отговарящи примерно 10-15 ома.

на евросондата на бутилката има датчик 0-90 ома. нула ома отговаря на празна бутилка,а 90 ома на пълна
трябва ми само една индикация малко преди да свърши газта отговарящи примерно 10-15 ома.

"Неомонтана" имат един кит за сглобяване , който е в режим "светеща точка"  ( Продукти - Набори - LED индикатори - Индикатор 6 ) . Така нощно време няма да се набива светлината в очите . Иначе всеки индикатор за ниво от стар кас'тофон би свършил същата работа , но яркостта му може да дразни . Само трябва да се дообработи делителя на напрежение на входа .
 "Неомонтана" имат един кит за сглобяване , който е в режим "светеща точка"  ( Продукти - Набори - LED индикатори - Индикатор 6 ) . Така нощно време няма да се набива светлината в очите . Иначе всеки индикатор за ниво от стар кас'тофон би свършил същата работа , но яркостта му може да дразни . Само трябва да се дообработи делителя на напрежение на входа .  Ако е за мен бих си го направил със сини светодиоди .
 Ако е за мен бих си го направил със сини светодиоди .