съб мар 30, 2024 1:53 pmFredfred7171 написа:Точно за схемата с транзистора съм писал, че е ок и как да я настроиш.съб мар 30, 2024 1:45 pmFredfred7171 написа:Тука виждам цитат за Lm317 по схемата която е дал колегата там няма дколкото виждам потенциометър, освен ако не казваш за схемата с транзистора, но цитираш за Lm317, но както и да е няма да пиша повече, ще си пробвам там да видя каквото стане и с двата варианта когато имам време пък ще напиша отзиви..и благодаря за "Отношението"съб мар 30, 2024 1:37 pmivanovbg написа:Много ви пречи темата..май и кво ви пречи..аз по- долу попитах за схемата с транзистора..това за Lm317 може би става, но да бързам да запоявам че Хидразин много зор ми дава..да се науча да запоявам че май това е основното..
Подходяща е. Нагласи потенциометъра на 2,1в и приключвай темата.
Колкото до другите ти тъпи въпроси, запомни: Не е нужно да знаеш всички биологични процеси в растенията за да отгледаш цвете в саксия! Просто сглобяваш: саксията, земята и разсада и само поливаш!.
А основното е кое как работи и защо С поялника е лесно да се научиш. https://kolegite.com/EE_library/books_a ... %D0%B5.pdf можеш да почнеш от тук.