• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
При мушкане светва за секунда и угасва 200гб фат 32,пробвах и нтфс, и фат16 както пише в книжката юсб3, и с юсб2 флашка пак така - този https://topdigital.bg/katalog/tv-i-vide ... -hd-2201b/
hidrazin - майстор
нед авг 25, 2024 9:52 pmOVER написа:
При мушкане светва за секунда и угасва 200гб фат 32...
А флашката е ...?
:partyman:
MamaMy - майстор
Никъде в описанието не намерих колко голяма флашка поддържа. Най-вероятно 64гб е максимума.
пон авг 26, 2024 12:15 amMamaMy написа:
Никъде в описанието не намерих колко голяма флашка поддържа. Най-вероятно 64гб е максимума.
Пише до 500,сложих 200 и 4гб - 200 има светодиод и светва за секунда и угасва все едно че ги отхвърля веднага
Последна промяна от OVER на пон авг 26, 2024 6:35 pm, променено общо 1 път.
ivanovbg - майстор
Няма да е първото дефектно по рождение. Нали флашките се разпознават иначе?
емовлаха - специалист
нед авг 25, 2024 9:52 pmOVER написа:
При мушкане светва за секунда и угасва 200гб фат 32,пробвах и нтфс, и фат16 както пише в книжката юсб3, и с юсб2 флашка пак така - този https://topdigital.bg/katalog/tv-i-vide ... -hd-2201b/
Не пречи флашката да се форматира със програма в нужния формат който подържа устройството. Дан стане бела при форматиране се губят файловете на флашката!

resistbody - майстор
Я си форматирай флашките с правилен софт и виж дали не са поредните китайки вързани на LOOP.. Пълнил ли си ги ? Аз с такива обеми ако не е SSD не бих се занимавал ...
hidrazin - майстор
Точно за това питах КАКВА е флашката ама глас в пустиня.
Ако е купувана от Китай и не е пълнена/използвана до сега, има голяма вероятност да е менте.
емовлаха - специалист
пон авг 26, 2024 10:38 amhidrazin написа:
Точно за това питах КАКВА е флашката ама глас в пустиня.
Ако е купувана от Китай и не е пълнена/използвана до сега, има голяма вероятност да е менте.
Интересно е защо не тръгва и 4гб дето е тествал
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Понеже съм аабсолютно боса в темата, даже не знам какво е ДВБТ приставка, но често имам проблеми с usb... Разбито легло*?

* както и да се нарича онова в което пъхаме...
  • 1
  • 2

Тема "ДВБТ приставка не вижда флашката" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: