Здравейте.Днес синът ми на 10г. е направил една беля,която Слава Богу има само материални последици. Става въпрос за следното: Има аудио слушалки,които са безжични.Решил е да ги свърже към телевизора посредством 3.5 мм аудио жак да слуша музика, в този момент обаче решава и да ги включи да ги зарежда(посредством usb букса) докато слуша музиката от телевизора(докато е включен и аудио жака).В момента в който включва зарядното в контакта слушалките гърмят,зарядното гърми и в последствие разбрахме,че и телевизора вече е без звук. Въпросът ми е какво според вас се е случило ? Аз си го обяснявам с презареждане заради включение едновременно на аудио жак(зарежда ли изобщо през аудио жака?
) и буксата от зарядно или пък някакво късо съединение? И нормално ли е това да се случи при така създалата се ситуация или е някакъв дефект/повреда в слушалките? Искам да намеря отговора за себеси за да знам какви мерки да взема. Не съм на "Ти" с електрониката за това се обръщам към вас с въпрос.Слушалките са Hama, не са маркови.
Моля,без укорителни коментари,а само помощ за това да разберем причината.Благодаря предварително !

Моля,без укорителни коментари,а само помощ за това да разберем причината.Благодаря предварително !