• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
Dj_VeRsAcE - напреднал
Здравейте!
Искам да си направя шкаф за инстроменти бих искал да помогнете!
първоначалната ми мисъл беше да го направя от дъските на палетата след това да го облепя с фолио. Ако имате по - добри идей или просто искате да изкажете мнение ще се радвам да го споделите тук. Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря ви предварително!
ZEDYCUS - майстор
Ако имаш стара акумулираща печка си готов.Грабвай шлайфа и нитачката за поп нитове и с малко въображение и рамка от винкелчета шкафа ще е готов.Аз така направих и резултата е екстра шкаф от дебела ламарина .А има и бонус остават ти около 45 тухли за камина :) Довечера ще му направя една снимка .
Dj_VeRsAcE - напреднал
Ок ще чакам да я видя.
Quartz - напреднал
Кристияне кажи горе/долу какви размери искаш да ти е шкафа!?!?

Ще ти го начертая и ще идем в практикер или бриколаж за плоскости... Oт тия палета можеш да си направиш некой градински шкаф... :) а предполагам шкафа е за апартамента ти така, че :) имам вече няколко идейки :P
Dj_VeRsAcE - напреднал
Ами Румба да за в нас е но целта ми не е да го направя по лесния начин!
Искам да се потрудя малко, но ако имаш идей сподели ги :cool:
Dj_VeRsAcE - напреднал
За размерите мисля че не е толкова важно ту :!: Искам да се дадат примерни такива пък другото всеки да може да си го направи по собствени размери :razz:
Quartz - напреднал
Dj_VeRsAcE написа:
За размерите мисля че не е толкова важно ту :!: Искам да се дадат примерни такива пък другото всеки да може да си го направи по собствени размери :razz:
Еми днес нарисувах едно шкафче ама не ми работи скенера... иначе и на мен ще ми е интересно някой да качи някоя друга скица :)
ZEDYCUS - майстор
Dj_VeRsAcE
МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 10:43 am Заглавие:
Ок ще чакам да я видя.
Това е шкафчето.Имах железен профил кутия на 5см на 3см и я ползвах за конструкцията. Високо е 75см. с краката , широчина 55см,дълбоко е 55 см.Всички ламарини съм ги ползвал от акумулираща печка "изгрев".
А вратите ги направих с обикновени панти.За плот използвах ОСБ на 16 мм, но го направих двойно ,че я ползвам за маса за фрезоване с оберфреза и да имам къде да хващам стягите.Всичко е хванато с попнитове.

Прикачен файл

ABCD0001.JPG
ABCD0001.JPG (161.78 KиБ) Видяна 13616 пъти

Прикачен файл

ABCD0002.JPG
ABCD0002.JPG (213.37 KиБ) Видяна 13616 пъти

Прикачен файл

ABCD0005.JPG
ABCD0005.JPG (174.25 KиБ) Видяна 13616 пъти
Dj_VeRsAcE - напреднал
Да това наистина ми харесва, но за домашни условия е много голямо и грубо! Благодаря за снимките!
shotik - майстор
Най - лесното което направих е като махнах непотребните части на хладилник и ползвам рафтовете му .Като се махне на вратата вътрешната част с рафчета за яйца ,бутилки и др. и замениш с тънък шперплат или надупчен фазер ,може да редиш на куки и други инструменти.

Правих един куфар за инструменти,виж тук тази тема и линк по долу в отговор

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=
  • 1
  • 2

Тема "Шкафче!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: