• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
kasmet4e - напреднал
Ами не зная какво ще се получи , нали трябва да е хумогенна сместа та си мисля че е добре да се рендоса и разтопи на водна баня и тогава ще е по-добре да се оформят тези освежители . Но щом като е за гардероб мисля че не е подходящ аромата на зелената ябълка в бриколаж пък и в др.магазини има етерични масла и ще е добре да е лавандула та хем освежава хем е против молци . Но пък което ме навежда на мисълта че по същия начин може да се направят и сапунчета за тоалетни чинии и без това кошничките може да се ползват по дълго . Това също е идея . Само се чудя в какво може да се сложат освежителите в гардеробите , аз имам няколко вече поостарели които са в пластмасови поставчици но може би някой ще му хрумне по добра идея :roll:
desss - специалист
ами щото като се разстопи и стане хомогенна сместа, ще се смесят цветовете, а така просто като е поомекнало ще се залепят една за друга стърготините и ще се получи шарено ароматизаторче. могат да се сложат в празни гнезда от тия чаените свещи. или пък кутия от пастет ако може да се боядиса някакси, мисля ще стане интересно. за закачане - като се оформи с ръце и изсъхне, направо в памучна торбичка. то едно време и направо между дрехите сме слагали сапуните, нямаше никакви поражения
  • 1
  • 2

Тема "Употребени сапуни-люспи.Вашите идеи!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: