• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
il_ft_emo - специалист
ако искате да си ги направи те трябват ви орехи,лепило,черупки от охлюви,корда,кукичка от обеца(безопасна игла) и маниста.направила съм в два вариянта :)

Прикачен файл

убичъм тъ тфа е!000.jpg
убичъм тъ тфа е!000.jpg (68.89 KиБ) Видяна 11425 пъти
il_ft_emo - специалист
:lol: :lol: :lol: :lol:извинявам се за лошото качество на снимките,но от цифровият апарат са големи и не искат да се качът

Прикачен файл

убичъм тъ тфа е!004.jpg
убичъм тъ тфа е!004.jpg (72.13 KиБ) Видяна 11418 пъти

Прикачен файл

убичъм тъ тфа е!002.jpg
убичъм тъ тфа е!002.jpg (76.6 KиБ) Видяна 11418 пъти

Прикачен файл

убичъм тъ тфа е!001.jpg
убичъм тъ тфа е!001.jpg (75.54 KиБ) Видяна 11418 пъти
velsi - Почетен майстор
Мисля, че е време да ти направя забележка. И аз мога да пускам теми с картинки. Било от Интернет или другаде. Идеята обаче е друга. Ако си правила нещо САМА или можеш да опишеш как се прави и желаеш да го споделиш с нас... Иначе какъв е смисъла?
Justy - майстор
Етоедно сайтче за ресайзване на снимки - избираш снимката, даваш процент на ресайзване / най често използвам 75 % / и готово :wink:

Благодаря, Светльо :)
Последна промяна от Justy на чет дек 03, 2009 10:34 pm, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Сайт , не видях ... :)
Но пък името на снимките ме хвърли по гръб ... :lol: :lol: :lol:
allshallperish - помощник
Не искам да оспамвам, ама това си е гавра с труп.

Ето нещо, което много ме потресе в една квартира в Копривщица. :lol: Бях пъхнала една двайсетолевка между пръстите, ама рекох, че ще стане голяма гавра...

Изображение
il_ft_emo - специалист
allshallperish написа:
Не искам да оспамвам, ама това си е гавра с труп.

Ето нещо, което много ме потресе в една квартира в Копривщица. :lol: Бях пъхнала една двайсетолевка между пръстите, ама рекох, че ще стане голяма гавра...

Изображение
a towa ne e li gawra s gorkoto kote

Прикачен файл

Изобр007.jpg
Изобр007.jpg (93.15 KиБ) Видяна 9928 пъти
Ivcheto - напреднал
allshallperish това е повече от отвратително .. особено втората снимка .. :kotz:

Колкото до авторката .. е добре де само постна снимки .. няма ли да ни обясниш как си ги направила? :lol: :?
il_ft_emo - специалист
Ivcheto написа:
allshallperish това е повече от отвратително .. особено втората снимка .. :kotz:

Колкото до авторката .. е добре де само постна снимки .. няма ли да ни обясниш как си ги направила? :lol: :?
снимките са от телефона ми и заради това са такива а раздраната котка е дело на др човек не е мое никога не бих го направила просто ме впечетли и реших да го снимам и да ви го покажа :sad:
  • 1
  • 2

Тема "охлювчета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: