• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Проявете вашата изобретателност.
ivanhd - специалист
Едно бижу на жена ми. От кайсиеви костилки. Правила го е преди години.
Изображение

Това е купувано. Идея нямам как се прави.
Изображение

И едни обеци от рог на крава - също жена ми ги е правила. Още като мома... :-D
Изображение
te_dda - специалист
даа бижутата от бутилките са страхотни,от безопасниет игли също !! хареса ми и гривната от ципове и сега си мисля как ли ще се направи... :? намитаваш ги на рулца - това ясно, но как се скрепяват еднокъм друго и има ли някакво закопчаване или не- това не е ясно от картинката....дайте някакви идеи,че си харесах тази от черния цип със сребърните зъби !!
velsi - Почетен майстор
Навити на рула и зашити през текстилната част. Това е според мене.
te_dda - специалист
и може би напрвена такава големина, че да не се закопчава, а направо да се слага и сваля...мерси ! Ще пробвам задължително пък ще докладвам какво ще излезе !
zLO - специалист
Не разбрах точно за какви бижута става въпрос (колиета, гривни или обици), но реших да се включа с два чифта обици, които направих тези дни.
Тип dream catcher:
Изображение
Изображение

Обици за лятото:
Изображение
Изображение

Скоро ще направя и колиетата.
ida - специалист
Много ми харесаха сините перца от сойка :) Каде ги намери? :wink:
ida - специалист
Още една готина идея за обици - направени са от слепени найлонови торбички, като се наложат една върху друга и след това се минат с топла ютия (върху някакво парцалче, за да не залепне торбичката). След това се изрязват кръгчета от слепените торбички и се нанизват, за да се получи висулката.

http://www.flickriver.com/photos/jacqui ... 929577481/
zLO - специалист
ida написа:
Много ми харесаха сините перца от сойка :) Каде ги намери? :wink:
До колкото знам са от "трофей". Преди време приятелят ми искаше от тях да му направя голям дрийм кечър, но много перца останаха.
kolev_k - специалист
marieta написа:
здравейте,много ми хареса при вас и реших да ви помолиа за съвет.винаги съм харесвала оригиналните,уникалните неща.и тъй като лятото скоро ше доиде,много ми се иска да си направя кякои накити,с които да изненадем всички.вие можете ли да ми предложите нещо хем да е красиво и уникално,хем да не е много скапо да си го направя.
То убавите мичета и без накит се забелязват.Ти кат искаш без пари,и сама да си го прайш надали някой шта земи.Наблегни на готвенету,шиенету,чистенету,по-ша имаш шанс да са задомиш.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "как да си направя накит?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: