До сега не ми се е случвало да попадне пепел в вентилатора все пак там е таза(никилиран  класика
  класика  ) на москвичовата джанта който е разпробит на 5-6 места ако нямаш подходящ заваряй една ламарина и я разпробивай :
 ) на москвичовата джанта който е разпробит на 5-6 места ако нямаш подходящ заваряй една ламарина и я разпробивай : 
kuger много си далеч иначе кой бяга от една бира и кюфте

класика
  класика  ) на москвичовата джанта който е разпробит на 5-6 места ако нямаш подходящ заваряй една ламарина и я разпробивай :
 ) на москвичовата джанта който е разпробит на 5-6 места ако нямаш подходящ заваряй една ламарина и я разпробивай : kuger много си далеч иначе кой бяга от една бира и кюфте

.
 .
 Скалъпих едно барбекю от джанта на газка, днес го изпробвах и съм много доволен. Материалите които използвах са джанта, тръба ф 100, тръби 3/4", арматура ф 6, две колела от старо барбекю, и две дръжки за тесла, спрей високотемпературен. Коства ми около 10 лв. Ако имате въпроси питайте! Взаимствах някои идеи от форум!
   Скалъпих едно барбекю от джанта на газка, днес го изпробвах и съм много доволен. Материалите които използвах са джанта, тръба ф 100, тръби 3/4", арматура ф 6, две колела от старо барбекю, и две дръжки за тесла, спрей високотемпературен. Коства ми около 10 лв. Ако имате въпроси питайте! Взаимствах някои идеи от форум!
 Понякога се налага допълнително зареждане с въглища. Как ще махнеш скарата ако няма дръжки?
 Понякога се налага допълнително зареждане с въглища. Как ще махнеш скарата ако няма дръжки?.gif)