Проявете вашата изобретателност.
mici - специалист
С годините се посъбраха доста стари ски, различни размери, които сега никой не иска, не могат да се продадат. Чудя се какво да ги правя :? Най-лесно е да ги изгоря, но ми свидят (имам сантименти :). Да направя шейна, като "Чук и Гек" - внучката ми има подобна. И за какво мога да ги ползувам? Моля за идеи.
PCL82 - майстор
В София на ул. Крум Попов и ул. Милин Камък до 35-то училище има една колеларска работилница, която зимата се занимава със ски. Човекът също е имал много стари ски и си е направил оригинална оградка и врата пред работилницата. Взел е две летви, на тях е завинтил вертикално старите ски и после ги е боядисал. Седи добре. Може да се ползва идеята за лехи в градината, за парапет на балкон и др. Или за колове за домати :-D
MamaMy - майстор
Старите ски могат да се монтират на колело, на диван, на маса и на още много други битови предмети които да станат атракция. Ако си вържеш зимата един диван на ски отзад зад колата, може и пари да изкараш по заснежените улици пък и ще се води критика към общината
:-D
gogata1987 - специалист
Ето малко идеи:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последното е най-елементарно за изпълнение и съм намислил да си го направя на вилата. :-D

Тема "От стари ски" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: