• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Проявете вашата изобретателност.
zLO - специалист
Чудесни бижута стават и от дантела с пришити мъниста.
sspoko - специалист
Не ми остана време да разгледам всички постове затова се извинявам ако повтарям, но разгледаите в нета възможностите на полимерната глина с малко фантазия стават чудеса а и е съвсем достъпна за направи си сам. https://www.google.bg/search?q=%D0%9F%D ... 80&bih=935
inspo - майстор
Ако пък напишеш fimo излизат още повече, ама да ти кажа не е толкова лесно да се направят колкото изглежда...
sspoko - специалист
Не месля, че е сложно аз лично пробвах без никаква предварителна подготовка се получиха доста добре нещата даже успях да отпечатам и снимка върху нея, а и в нета има толкова практични клипчета че дори да забуксува някъде човек ще намери решение, по скоро въпроса е да знае човек какво иска да постигне и да има фантазия.
marian1 - майстор
Приятелката ми, изработва фимо бижута, не е толкова лесно като гледам - ако искаш да станат точни и прецизни.
zLO - специалист
Не е и толкова достъпно, ако мешаш цветове. Все пак опаковката е 56гр.
mladkal - майстор
Въпроса ми тук е към модераторите:
1. Мога ли да ползвам линкове към производители (в чужбина)?!
2. Мога ли да ползвам линкове (или поне картинки) от техни търговци в БГ?!(аз няма да бъда материално облагодетелстван)

благодаря в аванс!

ПП. Желанието ми е да напиша и постна една по-обширна тема за зародиша, създаването и като цяло изработката на едно класическо бижу. било то-сребърно или златно.
velsi - Почетен майстор
Можеш разбира се.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "как да си направя накит?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: