• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
Проявете вашата изобретателност.
ida - специалист
Upendi написа:
ida само да попитам, за гривните от грамофонни плочи, с каква боя се оцветяват? аз се сетих за маслена, тъй като не се разтваря във вода и ако я навали и или нямокри няма да й стане нищо... но може би ще е по-подходящо с текстилна, понеже след нагряване, след самото нанасяне, се втвърдява подобно на щампа... но ако някой има по-компетентно мнение... :?
Според мен трябва да е с боя за стъкло или керамика, която не се измива. :roll:
юлия-цветоман - напреднал
Благодаря на всички за помоща!
Чесно казано,Upendi и с темперни боички ще стане, стига да нанеш отгоре водоустойчив лак - например яхтен.Успех!
Таля-Баля - помощник
Upendi написа:
ida само да попитам, за гривните от грамофонни плочи, с каква боя се оцветяват? аз се сетих за маслена, тъй като не се разтваря във вода и ако я навали и или нямокри няма да й стане нищо... но може би ще е по-подходящо с текстилна, понеже след нагряване, след самото нанасяне, се втвърдява подобно на щампа... но ако някой има по-компетентно мнение... :?
Акрилна ще ти свърши най-добра работа. Водоразредима е, но след изсъхване не се измива. :)
ida - специалист

Прикачен файл

il_430xN.21710030.jpg
il_430xN.21710030.jpg (32.29 KиБ) Видяна 16304 пъти

Прикачен файл

il_430xN.22569387.jpg
il_430xN.22569387.jpg (60.26 KиБ) Видяна 16304 пъти

Прикачен файл

il_430xN.22626688.jpg
il_430xN.22626688.jpg (17.87 KиБ) Видяна 16304 пъти
tedi1 - специалист
ida написа:
Ето още една идея за бижута-самоделки. Само не знам за къде са по-подходящи - за накити или за плетене от вестници :)
А дали ще може от тези навити рулца да се направят ресни за врата срещу насекоми.
eто аз какво сътворих от плочи идеята е от тук разбира сеhttp://media.snimka.bg/0130/006516003.jpg
angela_pk - специалист
tedi1 написа:
А дали ще може от тези навити рулца да се направят ресни за врата срещу насекоми.
Мисля, че ще може. Аз даже съм започнала....преди две седмици :-D . Засега обаче само приготвям елементите. Дано имам време да ги завърша.............тая година :lol: .
БАШ МАЙСТОР - специалист
малко мои работи от сребро ,ако има интерес ще споделя опит

Прикачен файл

2.jpg
със седеф
2.jpg (219.08 KиБ) Видяна 14269 пъти

Прикачен файл

1.jpg
с карнеоли
1.jpg (226.53 KиБ) Видяна 14270 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Това е професионално. Интересно, какво ще споделиш :) .
ida - специалист
Интересна идея за колие от фиби

Прикачен файл

manacollection_metalpins.jpg
manacollection_metalpins.jpg (55.09 KиБ) Видяна 13825 пъти
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11