teon написа:...за тая тенекия от сирене -54лв,хмм...поне да беше пълна10 кг. сирене х 4-5 лв., печката пак по скъпа

teon написа:...за тая тенекия от сирене -54лв,хмм...поне да беше пълна10 кг. сирене х 4-5 лв., печката пак по скъпа
Kirilpm написа:Аз не знам колко глупав трябва да си,за да се вържеш,че това ще те стопли ?Не очаквах такива люти коментари.Целта на поста бе както сам написал по горе е че Българина е изобретателен и в криза.
LazarGanev написа:Крадец! И аз с'я кво ш'прая? Освен да отговоря с твърдо "ДА" на твърдото "НЬЕ"Защо не?Преди време си бях наумил да си направя калорифер с халогенни пурички от 1500w-едната.Каква е разликата дали ще пуснеш Х мощност през обикновен нагревател,или през осветително тяло(с нагреваема жичка)?Сега обаче ме амбицирахте и ще действам.. Ама ако някой има нужда от живот на светло - може да си вземе десетина от тез ламби за да си топли стаята
kolev_k написа:Разликата е в площа на нагревателя,като единия е правен да свети а другия да топли.При пуричките топлината е нежелан ефект а точно обратното е при нагреватели които са направени да топлят.Като видиш някой да си свети със една духалка или конвектор ела ми се обади същото важи за някой който ще се топли със ламби.LazarGanev написа:Крадец! И аз с'я кво ш'прая? Освен да отговоря с твърдо "ДА" на твърдото "НЬЕ"Защо не?Преди време си бях наумил да си направя калорифер с халогенни пурички от 1500w-едната.Каква е разликата дали ще пуснеш Х мощност през обикновен нагревател,или през осветително тяло(с нагреваема жичка)?Сега обаче ме амбицирахте и ще действам.. Ама ако някой има нужда от живот на светло - може да си вземе десетина от тез ламби за да си топли стаята
kolev_k написа: Защо не?Преди време си бях наумил да си направя калорифер с халогенни пурички от 1500w-едната.Каква е разликата дали ще пуснеш Х мощност през обикновен нагревател,или през осветително тяло(с нагреваема жичка)?Сега обаче ме амбицирахте и ще действам.В зората на демокрацията рекламираха космическа технология - някакъв куб със страна 10см, дето можел да отоплява 20-30м2.
Johny написа:Аз търся такъв куб.kolev_k написа: Защо не?Преди време си бях наумил да си направя калорифер с халогенни пурички от 1500w-едната.Каква е разликата дали ще пуснеш Х мощност през обикновен нагревател,или през осветително тяло(с нагреваема жичка)?Сега обаче ме амбицирахте и ще действам.В зората на демокрацията рекламираха космическа технология - някакъв куб със страна 10см, дето можел да отоплява 20-30м2.![]()
![]()
![]()
Ако ще да сложиш и ацетиленова горелка с нейните 2-3 хиляди градуса - няма да топли, ако няма достаъчна площ на излъчване.
hladnia написа:Не знам дали е коментирано но попаднах на това BG изобретение и реших да пусна да видят и другите на какво е способен Българина когато няма средства да оцелее.Не изобретение, а заблуда. Способности като "прецакай наивното другарче и му гепи стотинките" виреят в държава като нашата, дето е пълна с балъци и закони тарикатски угодни. Ама до кога ли? Че нещо населението намалява
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: