Проявете вашата изобретателност.
stiv1961 - майстор
VLADO66 написа:
jekasus написа:
Не действат при всички, аз съм един от тях :?
Да не си пробвал с това :? http://citykorn.com/index.php?option=co ... &Itemid=61
:-D
pavkataa - напреднал
дано да не е под отдушника , че ще е в съседите :lol:
miroton - майстор
Ако намериш случайно злато да вземеш да почерпиш :lol:
Krass - майстор
Съседите да не го използват за септична яма и затова да има отдушник. И да се правят на глупави.
pavkataa - напреднал
Друго което се сещам със стоманизирана дебела тел и заострена отпред като шило,да се мушка в земята и ако опре на твърдо да се провери там.
Ами то има бая камъни и на всеки камък опира :?
petkomz - специалист
Krass написа:
Съседите да не го използват за септична яма и затова да има отдушник. И да се правят на глупави.
В моя случай точно на септична яма беше капака с отдушника. Дано не са съсипали кладенеца!!! #-o :x
Последна промяна от petkomz на пон мар 25, 2013 8:25 pm, променено общо 1 път.
zandana - напреднал
Ако при теб не действат багетите, покани приятели.Аз така направих и от 10 -на пробвали избираш мястото. Няма грешка. :)
gogo7777 - майстор
Там където е засипан кладенеца с капак и пръст, обикновенно тревата (или каквото расте там) е винаги по-малка и с по-блед цвят. Имам затисната такава септична яма и от горе тревата описва мястото идеално. Бавно расте и е леко жълтеникава.
Krass - майстор
gogo7777 написа:
Там където е засипан кладенеца с капак и пръст, обикновенно тревата (или каквото расте там) е винаги по-малка и с по-блед цвят. Имам затисната такава септична яма и от горе тревата описва мястото идеално. Бавно расте и е леко жълтеникава.
+1 И при мен е така, но късно лято, когато е суша.

Тема "Как мога да разбера къде е кладенеца в двора ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: