Проявете вашата изобретателност.
VLADO66 - майстор
На Силистар има чудни места.Има аналози на Go Pro които не са скъпи http://spy.bg/sportni-kameri/1018/?gcli ... oCt3_w_wcB
Andri01 - майстор
ivouz написа:
А долу има какво да се снима повярвай една друга вселена .Липсват ми годините когато влизахме за рапани!Еех младост....
1991 до към 2000г.! После почнаха траловете!!
ivouz - специалист
Да траловете, не започнаха ли по рано.Аз бях до 97г. докато не направих първата бъбречна криза
долу.Един въпрос: не съм ползвал бутилките от близо 10 години каква профилактика да им направя.Че съм ги позабравил нещо .
Andri01 - майстор
Отваряне,почистване на ръждата вътре/ с дробинки на струг/,миене с гореща вода и веро,проба на на налягане/ прави се в оторизирана фирма на всеки 5г./ и...това е! Автомата отделно-профилактика!
cybersas - специалист
Ако не са ползвани 10 години - не бих си играл, а е и опасно - все пак в дробовете ти влиза... Ползвай ги за друго, или ако се гмуркаш - има нови, много по-добри като характеристики - има неща, с които шега не бива - едно от тях е това, според мен поне.
ivouz - специалист
Определено няма да ги ползвам след толкова време .Слязох в мазата специално да ги разгледам
не ми вдъхват доверие,апарата също .Ама неопрена ми се види още читав.
Е нови няма да купувам .Шнорхела , маската и до там .На Тюленово и Камен бряг много внимавайте !!! Без излишни рискове!Вие знаете де....
cybersas - специалист
Я кажи за Тюленово, щом знаеш и ако искаш. Чувам, че има доста подводни пещери - затова и отивам. Проверих за течения - не пише да има - за какво точно да се внимава - освен за обичайното?
ivouz - специалист
Течения има и то доста .Пещери също -по южно от селото.Най добре е почни от Яйлата нагоре към Камен бряг и после Тюленово .Много, много красиво!
Не знам какво наричаш обичайното но там вълната е особена .обед,след обед винаги прави "морско време" тоест духа от изток югоизток .Знаеш какво е мъртвак предполагам ,не влизай! По надалечко от брега!
Добре е да те сапътсва лодка отгоре че,,там няма просто излизане на брега като свърши въздуха!
Това е с две думи ако нещо те интересува конкретно питай.
Andri01 - майстор
Знаеш правилата за влизане в подводни пещери,нали? Втори човек/ по възможност/,осигурител в лодка/ задължително/,сигнално въже,втори автомат,жилетка и т.н. И естествено до 13м. без декомпресия,но по надолу....вече е друго!
cybersas - специалист
Имам бекъп - жената с детето в лодка - ако ме мрази - не зная :) Да, знам за правилата - не се гмуркам от вчера - питах за особености някакви - натъквал съм се на увивни водорасли; гадни рибарски мрежи които освен делфини и мен са ме давили - за такива неща питам

Тема "Подводни снимки - направи си сам" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: