Проявете вашата изобретателност.
jujia - напреднал
и на мен не ми се отвориха част от тях директно ,но с десен бутон и преглед на изображението стана.
А, и по повод "адът на чистачката"-това е просто идея,не е задължително килима да е под масата ,или да е от кръгли постелчички,варианти много...
Идеята е страхотна.Аз например не си купих килим,точно заради цената,щеше да ми "изяде"доста други неща...
Emerald - модератор
Съжалявам за снимките- вечните проблеми при постване директно от някой сайт. :? Оправих ги- сега не би трябвало да изчезват.

За леката непрактичност на кръглите килимчета съм съгласна, но е ефектно пък и евтино. Излязоха килими имитиращи камъни, които са съставени от подобно съчетание на различни по големина и форма кръгове, които разбира се са много красиви, но и много скъпи. Те също са с дупки на места. Ако не беше под столове, всичко си е наред.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на пон мар 23, 2009 10:49 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на пон мар 23, 2009 10:49 pm, променено общо 1 път.
anmoll - специалист
Интересно е защото е непознато,но е непрактично. Представям си, ако някое дете само се приближи до тази стена-какво ще остане от нея :-D
desss - специалист
Emerald написа:
Още една идея на ефектно използване на малко количество качествени тапети. В случая тапетът е обрамен с молдинги и играе роля на произведение на изкуството, арт обект над дивана.
страхотно е. а би ли ми казала какво е това молдинг :?
Emerald - модератор
===
Последна промяна от Emerald на пон мар 23, 2009 10:50 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на пон мар 23, 2009 10:51 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на пон мар 23, 2009 10:51 pm, променено общо 1 път.

Тема "==" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: