• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
torbalan - Дървен философ
а какво става ако се развихрят две хлапета с по една прашка ;)

грозно е, вероятно е по-скъпо, отколкото да строиш по класическа технология с тухли, безсмислено е...

аз също не съм фен на подобен род еко-простотии...

ако искаме да сме еко - далеч по-добре би било ако си оправим колите да не пушат, ако разделяме боклука (така че не само бутилките да отиват за рециклиране), ако спрем да горим автомобилни гуми и отработено масло за да се греем, ако спрем да пилеем ресурси, които по принцип са евтини (водата например), ако ходим на пазар с пазарска чанта и се откажем от найлоновите пликчета, ако...
и хидяди други дребни нещ :)
Bobby - специалист
Отностно стените от бутилки, не видях снимки на стените от другата стена , там гърлата виждат ли се, защото наитина би било грозно.
shotik - майстор
[quote="torbalan"]а какво става ако се развихрят две хлапета с по една прашка ;)

Дъщеря ми е в една от тези източни страни,където това мислене е недопустимо !
Дори не могат да си представят ,как така ще се чупят стъкла на улицата,което у нас е ежедневие !
Пратила ми е снимки ,направени в паркове,в езерата риби по 60-70 см,живеещи по 100 г и струващи по 1000 долара едната,но никой не ги лови!

Колкото за питането ,как е от другата страна,гърла не се виждат,защото стените са от две шишета обърнати с гърла едно към друго и залети със слепващото вещество,а то дали е цимент или нещо друго ,не е писано.
limp3r - специалист
torbalan написа:
ако искаме да сме еко - далеч по-добре би било ако си оправим колите да не пушат, ако разделяме боклука (така че не само бутилките да отиват за рециклиране), ако спрем да горим автомобилни гуми и отработено масло за да се греем, ако спрем да пилеем ресурси, които по принцип са евтини (водата например), ако ходим на пазар с пазарска чанта и се откажем от найлоновите пликчета, ако... и хидяди други дребни неща

Много си прав. Аз например си взех от Кауфланд две сгъваеми касетки и си стоят в багажника на колата. Хората тука ме гледат все едно,че незнам какво правя :-D И всичките нарамили по 10 найлонови торби, за които си плащат всеки път (говоря за Билла). Е това не мога да го разбера.
ZLoBiL4e7o - напреднал
limp3r написа:
torbalan написа:
ако искаме да сме еко - далеч по-добре би било ако си оправим колите да не пушат, ако разделяме боклука (така че не само бутилките да отиват за рециклиране), ако спрем да горим автомобилни гуми и отработено масло за да се греем, ако спрем да пилеем ресурси, които по принцип са евтини (водата например), ако ходим на пазар с пазарска чанта и се откажем от найлоновите пликчета, ако... и хидяди други дребни неща

Много си прав. Аз например си взех от Кауфланд две сгъваеми касетки и си стоят в багажника на колата. Хората тука ме гледат все едно,че незнам какво правя :-D И всичките нарамили по 10 найлонови торби, за които си плащат всеки път (говоря за Билла). Е това не мога да го разбера.
Я дай снимки, че не вдявам....
torbalan - Дървен философ
limp3r, аз нося три рекламни торби...
ако съм ги забравил - изсипвам всичко от количката в багажника
и в къщи с торбите си го пренасям ;)
mumar - специалист
Здравейте! limp3r щях да падна от стола- на същия принцип съм с щайгите! :lol: Съседите падат от балконите като ни видят, а защо трябва да се връщам всеки път с по 300 торбета!? :?
limp3r - специалист
ZLoBiL4e7o написа:
limp3r написа:
torbalan написа:

Я дай снимки, че не вдявам....
@mumar и torbalan Радвам се че има и други хора които правят така :) Дано да стават повече, че да намалеят "коледните" дръвчета с торбичките. Ама и самите магазини имат голяма вина. Раздават торби като гламави. Аз си купувам една вода и веднага ми я слагат в торба и като им кажа че не ми трябва ме гледат недоумяващо.

Прикачен файл

DSC_3800 (Medium).JPG
Сгъната
DSC_3800 (Medium).JPG (69.17 KиБ) Видяна 10303 пъти

Прикачен файл

DSC_3801 (Medium).JPG
Разгъната
DSC_3801 (Medium).JPG (62.14 KиБ) Видяна 10303 пъти
  • 1
  • 2

Тема "къща от бутилки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: