Проявете вашата изобретателност.
Emerald - модератор
Така боядисани са направо страхотни. :roll: Предполагам не е много лесно да се изреже, но резултата си заслужава. :)
lyki - специалист
Напротив, с остър нож става лесно точно там гумата има изтънено коремче и лесно се реже,днес пробвах.
Малко трудно я обърнах не бях срязал фигурите до радиалните ленти (грайферите)но след като я срязах стана лесно и е много удобна за саксия .Утре ще нарежа още и ще ги боядисам в различни цветове.
lyki - специалист
А ето какво се получи:

Прикачен файл

Image001.jpg
Image001.jpg (66.67 KиБ) Видяна 31454 пъти

Прикачен файл

Image002.jpg
Image002.jpg (66.63 KиБ) Видяна 31454 пъти

Прикачен файл

Image007.jpg
Image007.jpg (60.93 KиБ) Видяна 31454 пъти
ida - специалист
Направо са жестоки! :klatsch: :hurra: По-добре изглеждат, отколкото
оригиналните :)) А с какво ги боядиса?
Emerald - модератор
Еййй, браво Лъки! Страшни са! :supz: :2thumbs:

Навън на улицата ли ги разположи? Дано не оберат цветята, но такова озеленяване е повече от похвално! :respekt:
lyki - специалист
С обикновена блажна боя ,само че жълтата и синята нямат достатъчно покривност ,та се наложи да ги повтарям.
Най добре покрива сивия грунд,и зеленото.То зависи и от боята де ,има качествени марки бое дето са по добри но по скъпички :wink:
Избирах нарочно по вечели цветове ,но нанесени върху гумата си менят леко цвета.
Emerald - модератор
lyki написа:
С обикновена блажна боя ,само че жълтата и синята нямат достатъчно покривност ,та се наложи да ги повтарям.
Най добре покрива сивия грунд,и зеленото.То зависи и от боята де ,има качествени марки бое дето са по добри но по скъпички :wink:
Избирах нарочно по вечели цветове ,но нанесени върху гумата си менят леко цвета.
Леле Лъки, като гледам колко цвята си направил...колко кутии боя купи

Я кажи по кои краища на България е тази щастлива разхубавена улица! :-D
lyki - специалист
На юг Emerald доста на юг в БГ един град където има извор и там жените си мият белите нозе. :?:
А уличката е в едно съседно селце там имам вила .
SBG - специалист
[quote="lyki"] :wallbash: до радиалните ленти (грайферите)но след като я срязах стана лесно и е много удобна за саксия .

Я разкажи малко повече за това как я обърна тази гума? Аз 4-часа се борих като прасе с блажен весник :lol: :wallbash: , накрая я отрязах от другата страна до грайфера и стана, но беше голям зор. Напиши моляте каквъв е точно тънкия момент на обръщане на гумата и какви са помошните средства, ще съм мн. благодарен. Иначе наистина стават страхотна саксия.
SBG - специалист
Помогнете бе хора, дайте повече информация как да обърна гумата.

Тема "Саксия от автомобилна гума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: