• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
Проявете вашата изобретателност.
Май вече никой не преглежда тази тема, но аз все пак да се похваля с обеците, които ми направи приятелят ми, а ето ги и тях...

Прикачен файл

Изобр004.jpg
Съжалявам за снимката, но е правена с телефон :(
Изобр004.jpg (61.14 KиБ) Видяна 14765 пъти
jujia - напреднал
Браво,майстор си си намерила!От какво са всъщност?
Както и сама виждаш не са никак сложни просто изкривяваш няколко кламера и им слагаш по някое мънисто :-D Сега ми прави и колие все пак да стане комплект :roll:
Emerald - модератор
Браво на изобретателността му и най-вече на това да помисли да направи нещо собственоръчно за приятелката! =D>
Нещо и за по-малките госпожици :)
Цък.

Изработени са от този бързосъхнещ моделин.

Изработката е голямо предизвикателство за самите деца.
Материалът е стабилен и не се разлепва и рони.
Стават и много хубави магнити за хладилник. Ето два тук.

И аз се извинявам за кофти качеството на снимките :sad:
Emerald - модератор
Лесни обички от изрязана стара дантела.

Изображение

Инструкции за изработката:

http://prismera.wordpress.com/2007/07/1 ... -tutorial/
Харалампи - специалист
Emerald
Срещала ли си информация как се работи със седеф? Имам млака дъщеря и се опитвам да я науча да си изработва сама разни работи. За сега правим само декоративни свещи и гипсови фигутки, но скоро ще трябва да измисля нещо по-сложно и нали живеем на морето ...
Emerald - модератор
Харалампи написа:
Emerald
Срещала ли си информация как се работи със седеф? Имам млака дъщеря и се опитвам да я науча да си изработва сама разни работи. За сега правим само декоративни свещи и гипсови фигутки, но скоро ще трябва да измисля нещо по-сложно и нали живеем на морето ...
Има отделна тема за миди. :? Мисля че не е работа за дете. Бормашинка за дупчене, горещо лепило или силикон и малко фантазия. Така би трябвало да е. :? Не си падам много по сувенирни боклучета да си призная, и не са ме интересували подробности.
Харалампи - специалист
Не намерих тема за мидите. А и аз се интересувам как се сваля седефа от мидената черупка. Не как се пробива мидичка. А за бормашината, нямай грижа. Имам не само такава, а микрошлайф с променливи обороти и гъвкава връзка. Перфектен е за финна работа по разни бижута. Само малко да порасне щерката, ще и проведа съответния инструктаж и е неин.
Стефан - майстор
Emerald написа:
Не си падам много по сувенирни боклучета да си призная, и не са ме интересували подробности.
Българина е цар на интерпретацията, ако е малко сръчен. Особено, ако е в чужбина. Казвам го от личен опит. От материали, изхвърлени на улицата като непотребни, успях да направя чудесна библиотека. Това не е заяждане, а реалност. Съжалявам, че нямам снимки.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

Тема "как да си направя накит?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: