Проявете вашата изобретателност.
bez_sqnka_f - помощник
лампата и аз я направих, но не ми работеше крушката като я включих и май ще трябва наново :lol: иначе използвах опашки 20 вместо 15, малко по-дълги са, но натоварват допълнително. следващия път ще сложа от по-малките, защото ме е страх да не се откачи фасонката :?
Здравейте! Аз съм нова в този форум, но от дете трупам опит с "направи си сам" измишльотините в дома и градината. Ето как се получи и моята лампа.
Аз промених малко основния модул за да не се получава лампата с "талия". Сложих и 200 черни свински опашки и направих още една малка нощна лампичка-еднолевка за акцент :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
8180 - майстор
Здравей,
Добре дошла. Хубаво се е получело.

МОЛЯ, да спазваш указанията за снимките!
viewforum.php?f=15
Благодаря. Предполагам става дума за това, че не са 800х600 пиксела. Това е така, защото кодът, който ми предоставят за ембедване от снимка.бг е такъв. Вариантите са два - инпортиране на малка или на голяма снимка. Пробвах с малка но тя е прекалено мъничка, като за аватар и за това са големи. А в компютъра нямах тези снимки, за да ги обработвам и кача от там.
ArturDent - Почти Безобиден
djaya написа:
А в компютъра нямах тези снимки, за да ги обработвам и кача от там.
Ами с десния бутон върху картинката "Save As..." и вече ги имаш на компютъра. От там следваш процедурата...
Вярно! Съжалявам, че не се сетих за толкова елементарен вариант 8-[
Има ли някой възможност да ми помогне в направата. Опитах 2-3 пъти и не можах.
Тани - модератор
Дай снимки докъде стигна и какъв е проблема?
iolly_ - специалист
Здравейте,

Японските лампи от втора страница дали не могат да се направят от кантове за мебели, от по-тънките.

Как мислите?

Само се чудя как ще се свържат едно към друго, тъй като не са много гъвкави.

Дайте идея.

Тема "Декорация на лампи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: