• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
Savov - специалист
Имах един много стар бойлер, почти мой връстник. Махнах го преди време, че ме беше страх да не протече. Оказа се от доста дебела ламарина, а горната част на балона му - плоска. Резнах горната част с флекса, обърнах я на обратно, купих една чугунена скара за печка с подобен диаметър и ето какво се получи. Няма си крачета още милото, но така пък го хващам с машите и го влача по терасата съобразно посоката на вятъра, съответно дима.

Прикачен файл

P1050322.JPG
Май снимките излязоха в обратен ред.
P1050322.JPG (81.53 KиБ) Видяна 17694 пъти

Прикачен файл

P1050325.JPG
P1050325.JPG (125.22 KиБ) Видяна 17694 пъти

Прикачен файл

P1050326.JPG
Наздраве!
P1050326.JPG (102.15 KиБ) Видяна 17694 пъти
marinskikt - специалист
Супер! Остава само да го тунинговаш. Крачета, клапа за въздух и дръжки.
Savov - специалист
Да, клапата за въздух е необходима. Сега по време на печенето, като натрупам много меса на скарата жарта отдолу се задушава и гасне.
MIRRO - напреднал
Не остана ли някоя паржола от тези че имам 2 бирички от вчера в хладилника :-D :-D :-D .иначе скаричката е огин бие.Аз имам подобна от джанта на кола но ме е страх какво ще стане ако я ползвам на терасата /в смисъл комшиите/.
Savov - специалист
MIRRO написа:
Не остана ли някоя паржола от тези че имам 2 бирички от вчера в хладилника :-D :-D :-D .иначе скаричката е огин бие.Аз имам подобна от джанта на кола но ме е страх какво ще стане ако я ползвам на терасата /в смисъл комшиите/.
Тази вечер пекохме пилешки, но не останаха. Много яшни, тези моите. А за съседите какво се притесняваш? Комшията пръв брат. Покани ги и тях.
Petyr - специалист
Savov написа:
MIRRO написа:
Тази вечер пекохме пилешки, но не останаха. Много яшни, тези моите. А за съседите какво се притесняваш? Комшията пръв брат. Покани ги и тях.
Не винаги е добре прането ти да мирише на скара (най-добре риба на скара). Или жена ти да гладува, защото е бременна и каквото хапне го повръща, и точно тогава да и мирише на скара. Тези балконски прояви са доста недобросъседски. Виж ако имаш вила, си прави барбекю, но на балкона, ако искаш да правиш, то трябва да сложиш мощен аспиратор и кюнци до покрива...
rendo - специалист
Аааааааа нема такива работи
Аз ще ви кажа много хубав подход към комшии - на горе по етажите сипваш МРТ в най студените дни на зимата тъй като в трабите е топло и влажно а МРТ-то е по леко и лепливо и залепва по повърхността на трабите и после цяла нощ се изпарява нагоре и ако малко е по лабава канализацията (както е почти на всякъде) и С-ките не са съвсем плътни комшиите отварят прозорците и цяла нощ зъзнат щото иначе ще се издушат от миризма ........
След няколко такива добросъседски прояви има яко скандали след няколко нощи като се намръзнат и започват да обръщат другата страна на медала

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сполай с барбекюто да си жив и здрав само паржоли да имаш да печеш докат му прогори дъното :partyman: :partyman: :partyman:
Последна промяна от rendo на вт юни 24, 2008 11:34 pm, променено общо 1 път.
Savov - специалист
Съгласен съм напълно с колегата Petyr. Само да добавя, че живея в самостоятелна къща и проблем с вмирисването на прането от съседското барбекю не съществува нито при мен, нито при съседите.
Поздрави.
Neno Er - специалист
Винаги човек може да научи нещо стига да знае къде да търси.
Като го гледам направо ми замириса на печено.
Ще го дублирам. Аз съм на последен етаж, така, че няма да им пуши на комшиите.
ОТЛИЧНИК.
tedi1 - специалист
rendo написа:
Аааааааа нема такива работи
Аз ще ви кажа много хубав подход към комшии - на горе по етажите сипваш МРТ в най студените дни на зимата тъй като в трабите е топло и влажно а МРТ-то е по леко и лепливо и залепва по повърхността на трабите и после цяла нощ се изпарява нагоре и ако малко е по лабава канализацията (както е почти на всякъде) и С-ките не са съвсем плътни комшиите отварят прозорците и цяла нощ зъзнат щото иначе ще се издушат от миризма ........
След няколко такива добросъседски прояви има яко скандали след няколко нощи като се намръзнат и започват да обръщат другата страна на медала

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дано всичко да е на майтап, щото иначе окончателно се отчайвам от простотията на някои нашенци. Къде сме тръгнали с тоя народ към Европата... :cry:
  • 1
  • 2

Тема "Балконско барбекю почти за 1 лев." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: