Проявете вашата изобретателност.
Чаро - Акълия
Ха! чак сега попадам тук и страшно ми харесва....
ето и няколко идейки от мене - тва са лампи от PVC тръба Ф50, лунинесцентна лампа с всичките и карантии-стартер, дросел кабеляци и за капак -капачка от минерална вода 10л, спрей за авто джанти
тръбата се разграфява произволно-в случая 2см и се нарязва с флекс. В земята има коляно ф50 хранато с рапитки за колец забит здраво ...вечер ефекта е страхотен :-D -има една 40 ватова и над масата...

п.п що ми прави продълговати снимките?? с ACDSee ги ресайзвам на 600 дължина и то автоматично ги....
Savov - специалист
Лампите са страхотни. Да попитам: Достатъчно издържлив ли е спрея в/у PVC? Къде си събрал дросели и прочие карантия? Няма ли опасност да проникне вода и да стане късо съединение? Или се ползват само на закрито, под навес?
Чаро - Акълия
забравих... да поясня
първо сложих дросел и стартер от стари лампи... НО дросела нагряваше много и си взех от тия електронните ...как се казват не знам.. комбинирани дросели или нещо такова -нямат стартер и светват веднага... не нагряват
пъхнати са в дебел плик с цип и омотани с изолирбанд
точно под пурата-в тръбата е
всичко е изолирано добре-ползвам ги вече 4 год на открито..
спрея не е мръднал!!
Petyr - специалист
cacho написа:
п.п що ми прави продълговати снимките?? с ACDSee ги ресайзвам на 600 дължина и то автоматично ги....

Прикачен файл

copy_of_picture_010_113.jpg
copy_of_picture_010_113.jpg (38.32 KиБ) Видяна 11529 пъти

Прикачен файл

s5030023_201.jpg
s5030023_201.jpg (42.64 KиБ) Видяна 11529 пъти
Чаро - Акълия
е как :? че ще ми отнеме мин. 2 часа да разбера, а ще умра от жега до тоя компютър
rusev - специалист
Може да си забравил да сложиш отметка на опцията за запазване отношеноето ширина/височина.
Petyr - специалист
Извинявай, сега видях че си писал. Аз ги намалям с Paint, има го на всяко PC с windows.
Там има Image -> Stretch/Skew от там му даваш да се свие с колкото процента искаш, като слагаш еднакви проценти за височина и ширина.

Тема "градински лампи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: