• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
ето какво можем да направим
Изображение
двулентова колона, между другото китирата с добре измерен говорител ще прави много добра акустика

ето и още една китара
Изображение
brum - майстор
Хм, това е по-скоро от нещо нищо... Нито е красиво, нито е функционално в този му вид.

Пълна гавра с китарата. Не мога да си представя какъв човек трябва да си за да имаш китара и да гледаш на нея просто като на кутия за говорители...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Има китари и китари. Китара за 50, на която и е взето здравето, китарка за 5000.... Радвам се, че видях това. Имам 1-2-3 китари, които само за резонаторни кутии стават. Понеже дизайнерът в мен простена от ужас, ще крия китарата, но наистина би трабвало да звучи поне силно, ако не добре.
А за това какъв човек да си... ми, компетентен, е добро начало.
solo5 - майстор
и аз не бих е изгаврил с китара по такъв начин :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
solo5 написа:
и аз не бих е изгаврил с китара по такъв начин :lol:
Umrq mi poredniq komp, ta pak sym bez kirilica. Prostete.
Ta zashto go imash za gavra? Kitara na koqto ne se sviri i koqto ne zvuchi, da se vyzrodi za no zivot e po-dobre, otkolkoto santimentalno da stoi zabravena ili nedajBoze, kato pametnik na nishto.
solo5 - майстор
n_a написа:
Kitara na koqto ne se sviri i koqto ne zvuchi
китара на която не се свири винаги може да се подари на някой, който ще има желание да свири на нея
а колкото до звученето, това е спорен въпрос :roll:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Za zvucheneto ne moze da se spori. Ako si kazesh, che nqmash sluh.
Spored teb zashto edna kitara struva 50, a druga 5000?
solo5 - майстор
Някои струват 5000лв заради снобарщина :lol:
Може акустична китара от 200лв да звучи по-добре от акустична китара за 500-600лв :wink:
Ти ми отговори защо китара на Eric Clapton беше продадена за близо 1 милион долара
Да не искаш да кажеш, че ще свири 1000 пъти по-добре от китара за 1000 долара? :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Povqrvaj mi, nishto ne razbirash. I opredeleno nqmash sluh. I opit. Pyrvata ni kitara beshe za 50. Oshte nqkolko do kym 200. Posle za 900. Sledvashtata struvashe E 2000. Na pyrvoto mi golqmo hodene po magazini za kitara ustanovih, che cenata e tvyrdo vyrzana s kachestvoto. kitara za 200 sviri za 200. kitara za 2000 sviri za 2000. Kupuvajki kitarata na Clapton, kupuvash i imeto mu, chast ot slavata mu, istoriq.
Kitarite za 50..... eh!
solo5 - майстор
n_a написа:
Povqrvaj mi, nishto ne razbirash
не можем всички де сме разбирачи като теб :-D
хайде със здраве, нямам намерение да споря :wink:

P.S. само да допълня, че нищо не разбираш от търговия :lol:
  • 1
  • 2

Тема "какво можем да направим от старата китара" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: