Чудех се какъв подарък да взема на баща ми за рожденния ден .И реших да му направя сам - часовник . Понеже той е рибар ,идеята ми беше да е на морска тематика . Намерих снимки на риби в нета ( в случая лефер , заргана и сафрид ) . В последствие сафрида отпадна ,защото стрелката със заргана се оказа тежка за секундите.Занесох ги в едно фото да ми ги изкарат .Една малка 9х13 и една голяма 20х30 за фона .И сега как стана. Първо изрязах рибите .После по тях си белязах стрелките ,които са от тънък плексиглас . Плексигласа оформих внимателно с 1мм шайба на ъглошлайфа. На стрелките пробих отвори с по малко от нужното свредло и после внимателно разширих с шкурка , за да влязат трудно на мястото си върху машинката . Машинката е за 1 лев от китайските .Залепих хартиените рибки с лепило от рода на промата ,върху стрелките . След това от една алуминиева ламарина с дебелина 2мм изрязах парче голямо колкото фоновата снимка .Отгоре му залепих снимката . Пробих дупка в средата за машинката и я монтирах . Остана да сложа стрелките и после батерийката 

Прикачен файл
SS852685.JPG (126.51 KиБ) Видяна 8338 пъти
Прикачен файл
SS852686.JPG (126.22 KиБ) Видяна 8338 пъти
Прикачен файл
SS852688.JPG (115.67 KиБ) Видяна 8338 пъти
Прикачен файл
fish.jpg (72.72 KиБ) Видяна 8338 пъти
Прикачен файл
pick.JPG (112.57 KиБ) Видяна 8338 пъти
Последна промяна от inspo на вт дек 08, 2009 12:12 pm, променено общо 2 пъти.