Проявете вашата изобретателност.
tio - напреднал
kasmet4e - напреднал
TIO , на мене ми хареса тази поставка но това кафявото ли е сисал и къде се продава за да си купя . Според мене ако няма кой да ми направи основата , тоес да завари железата може би ще може да се направи нещо пак като саксия да кажем пак с форма на фуния но да е провисено , искамм да кажа окачено . Та този материал дали ще стане за нещо подобно !
tio - напреднал
Благодаря kasmet4e!Да кафиявото е сисал,имах го от поне 15 години ,предполагам в магазините за хоби може да се намери.Вместо сисал може да се използват други материали-сухи водорасли +мидички или лишеи. Прави це фуния от пластмасово фолио и варху нея се залепя избрания материал.Може и да се изплете фуния от дебела прежда/ПАН/,вав фунията слагаш найлонова торбичка и после саксията с цветето.
kasmet4e - напреднал
TIO , като идея е добре тази декорация от водорасли и мидички пък и живея на морето , избор голям но този сисал ми хвана окото така че ще го търся . Ако не го открия пишеш за пластмасово фолио какво е това аз не съм чувала къде се продава , за резервен вариант .
tio - напреднал
kasmet4e,това е по-дебел найлон,мисля че може да се закупи в магазин за строителни материали,Бриколаж,Практикер.Може да се изолзва и мрежа против комари .Цилиндара в които поставяш саксията може да се закачи изглежда сащо интересно.Тази поставка вече втора година стои на балкона и сисала не е променил цвета си.Потърси в по-горните магазини сисал предполагам че ще намериш.

Тема "Поставка за цвете" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: