Проявете вашата изобретателност.
NatalyTake - специалист
Чудих се да пиша в "От нищо нещо" или в "Не е за вярване", но прецених, че същността на темата ще отговаря на първия форум. Та! Благодаря Ви, че Ви има! Спомняте си сигурно, че аз бях автор на темата "Работа срещу квартира" и вие си дадохте мнението по нея. И!!! Приятелят ми и детето ми са я прочели. Сега, кой е прочел пръв и кой втори и дали всеки по отделно е стигнал до темата или са си споделили това, което са прочели, но..... За два дни у дома се свърши повече работа отколкото за цяла зима. У дома кипи усилен труд. Дори спечелиха за каузата един приятел, който доста отбира от ремонтно-довършителни работи. Гаджето се уплаши, че ще стъпи чужд мъжки крак на негова територия, пък детето.... не зная защо (а уж, много много не му симпатизираше), но явно не е искал да подлага на "изпитание" връзката ни.... Голям майтап стана с тая тема. Разбрахме се накрая, че аз всъщност търсих чуждо мнение по този въпрос, но и че ме тормози това, че не мога да довърша ремонта. Стигнахме до някакво "споразумение". Ще пиша по тази тема с времето как се развиват нещата. С две думи - от нищо (една тема с вашите отзиви) - нещо - моят ремонт! :lol:
svetliopi44 - Чирак...
Браво и успех с ремонта ,да свърши бързо и да стане хубаво ... ще чакаме снимки ...
:)
NRG7 - специалист
Успех и по-спокойно я карайте! :) Бавно ама славно. :2thumbs:
NatalyTake - специалист
Е, на моята работа не може да се каже "бързо": 4 г. правих ремонт на 2 стаи; после избихме плоча на тераса - 50 кв.м. и 4 години ремонтирахме мазето, сега върху терасата направих всекидневна и антре и върху тях и двете стари стаи направихме полуетах и покрихме. И така както се очертава в близките 4 години ще "оправяме" "новопридобитото". Явно цикълът ми е 4 години. :lol: :lol: :lol: Ама се пробвам да го скъся... :lol: :lol: :lol:
Ще кача снимки-само да има какво да кача.
Стефан - майстор
NatalyTake написа:
... Гаджето се уплаши, че ще стъпи чужд мъжки крак на негова територия, ..:lol:
Брей, женската изобретателност не свършва :lol: Явно и двамата имате железни нерви, за да търпите ремонт толкова дълго. Мен сън не ме лови, щом нещо не ми е наред. Независимо от коя сфера. Но всеки сам се решава как да постъпи. Успех!
masterval - майстор
NatalyTake, къде го чукаш, къде се пука!
:-D :-D :-D , много ме развесели, благодаря ти и на теб!
NatalyTake - специалист
Е, момчета и момичета, да ви се похваля - свърших с ремонта на 90%. Вече края му се вижда. Много съм доволна и от резултата и от майсторите (пу, да не повярва човек). След тоя 4-годишен период дето ми се очертаваше - сега успях да го скъся на 1 година. Като имам възможност ще кача някоя и друга снмка-направила съм от самото начало от преди повече от 8 години и до ден днешен, цял албум с развитието на строежа и довършителните работи.

Тема "Благодаря Ви, че Ви има!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: