Чудих се да пиша в "От нищо нещо" или в "Не е за вярване", но прецених, че същността на темата ще отговаря на първия форум. Та! Благодаря Ви, че Ви има! Спомняте си сигурно, че аз бях автор на темата "Работа срещу квартира" и вие си дадохте мнението по нея. И!!! Приятелят ми и детето ми са я прочели. Сега, кой е прочел пръв и кой втори и дали всеки по отделно е стигнал до темата или са си споделили това, което са прочели, но..... За два дни у дома се свърши повече работа отколкото за цяла зима. У дома кипи усилен труд. Дори спечелиха за каузата един приятел, който доста отбира от ремонтно-довършителни работи. Гаджето се уплаши, че ще стъпи чужд мъжки крак на негова територия, пък детето.... не зная защо (а уж, много много не му симпатизираше), но явно не е искал да подлага на "изпитание" връзката ни.... Голям майтап стана с тая тема. Разбрахме се накрая, че аз всъщност търсих чуждо мнение по този въпрос, но и че ме тормози това, че не мога да довърша ремонта. Стигнахме до някакво "споразумение". Ще пиша по тази тема с времето как се развиват нещата. С две думи - от нищо (една тема с вашите отзиви) - нещо - моят ремонт!