Проявете вашата изобретателност.
desi1978 - помощник
Здравейте, нанизах си гердан и гривна от фъстъци, от тия дето са с черупките, ама не знам с какво да ги боядисам. Може би с блажна боя?
Emerald - модератор
Рано или късно ще мухляса сигурно. :?

Боята може да е всякаква, на твой избор.
desi1978 - помощник
вероятно, ама много се запалих вчера, докато четях твоите теми, Емералд.Страшно ти се възхищавам!!!
Emerald - модератор
Няма никакъв повод за възхищение, ласкаеш ме излишно.

Не знам колко ти е любимо това, което си сътворила, но дори да не се вмирише скоро, самия факт на носене близко до кожата на нещо разлагащо се, никак не е добре от гледна точка на енергетика, фен-шуй и т.н.
Желанието за творчество е заложено дълбоко във всеки. Може би ще въплътиш творческия стимул в нещо, което ще остане?
evdoki - специалист
Пробвай с потапяне, не с пръскане или с четка.Ще се наслои повече боя.Каквото си избереш, безцветен лак, блажна боя /бавно съхне/, авто емаил лак.А ако го направиш няколко пъти можеш да забавиш неизбежното мухлясване
Justy - майстор
Като ги боядисаш къде отива ефекта от естествения вид на черупката ? Пробвай на слаба фурна - под 100 градуса - да изсъхнат. След това лакирай с лазурен лак - поне два пласта. И покажи резултата. Успех :)
desi1978 - помощник
Аз не държа да изглеждат естествени,просто ми хареса формата..А те иначе се печени..като огладнееш по някое време, може да си изядеш гердана :lol: Мерси за идеите, ще пробвам.
Justy - майстор
мдаа - с уискито от темата за компютрите - става :lol:
ida - специалист
Можеш да пробваш и с кафе, със сигурност няма да мухлясат.

Прикачен файл

jjstretchy.jpg
jjstretchy.jpg (23.31 KиБ) Видяна 7160 пъти

Прикачен файл

Vanilla_Latte.jpg
Vanilla_Latte.jpg (28.36 KиБ) Видяна 7160 пъти

Тема "гердан и гривна от фъстъци-небелени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: