Проявете вашата изобретателност.
tzetzo160 - специалист
Здравейте! Това е първият ми пост, в този страхотен форум, от където научих много полезни неща и още много има да усвоявам. Любител съм и обичам да майсторя разни неща от непотребни общо взето материали. В курника стоеше от както се помня, една стара джанта от камион и тъй като скоро се бях сдобил с електрожен, реших да я превърна в здрава и голяма скара. Обръча е от дебела арматура, а самите ребра от по-тънка. На две нива е, като мога да направя и трето, но досега не е трябвало, понеже скарата е достатъчно обемиста и не се е запълвала догоре с жар! Отдолу има вратичка за почистване, а крачетата са разглобяеми с цел по-лесното и прибиране и пренасяне, но като цяло е доста тежка!

Прикачен файл

DSC00438.JPG
DSC00438.JPG (71.32 KиБ) Видяна 21077 пъти

Прикачен файл

DSC00468.JPG
DSC00468.JPG (88.31 KиБ) Видяна 21077 пъти

Прикачен файл

DSC00469.JPG
DSC00469.JPG (81.01 KиБ) Видяна 21077 пъти

Прикачен файл

DSC00478.JPG
DSC00478.JPG (48.01 KиБ) Видяна 21077 пъти

Прикачен файл

DSC00480.JPG
DSC00480.JPG (77.95 KиБ) Видяна 21077 пъти
tzetzo160 - специалист
Още снимки!

Прикачен файл

DSC00486.JPG
DSC00486.JPG (66.5 KиБ) Видяна 21070 пъти

Прикачен файл

DSC00485.JPG
DSC00485.JPG (83.79 KиБ) Видяна 21070 пъти

Прикачен файл

DSC00483.JPG
DSC00483.JPG (92.82 KиБ) Видяна 21070 пъти

Прикачен файл

DSC00482.JPG
DSC00482.JPG (101.43 KиБ) Видяна 21070 пъти
EDI - майстор
Добре е положението.Сега остава да дадеш снимки с готов материал или такъв, в процес на приготвяне :lol:
ArturDent - Почти Безобиден
Това е класика е жанра, но с джанта от автомобил.
Явно на колегата му трябват промишлени количества. :D
MamaMy - майстор
Браво за решението с джантата. Аз не се реших и сега все не ми стига 14 цоловата :-D . Ако намеря камионска джанта, не бих се замислил нито за секунда. Тя голямата скара пече и малко, но малката не пече много :lol: . Измисли си някакъв разделител да не палиш цялата, а само като се наложи.
tzetzo160 - специалист
На две нива е - може да се повдига при запълване на долната част с жар - на снимките се вижда :)
EDI - майстор
Хич даже не е голяма.Аз като седна да пека мръвки, правя пълна гама - хържоли, наденички, ребра и други гадости :lol: .Сядам си на топло, сипваме си винце с компанията и докато печем /до няколко часа време/, се топлим, пийваме и хапваме.Затова въпроса съм го решил с едно голямо, хубаво огнище -

Тема "Барбекю от джанта на камион." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: