Проявете вашата изобретателност.
Pishman-maistor - напреднал
Приятели подхвърлете ми идея какво да правя с въпросното зарядно купих го уж да си зареждам телефона но досега само 1 път съм го ползвал по предназначение
torbalan - Дървен философ
е, па зареждай си телефона - кво друго да правиш...

закачи някое малко радио на него да ти свири, когато е светло...
batkotony - специалист
torbalan написа:
е, па зареждай си телефона - кво друго да правиш...

закачи някое малко радио на него да ти свири, когато е светло...
Може и лампичка... :lol:
Иначе по-сериозно може да се ползва като добавка към слънчев колектор от алуминиеви кутийки да захранва някое малко вентилаторче,но тогава май ще ти се наложи да докупуваш соларчета...
kuger - майстор
Възможности много, все ще намериш приложение, ценно нещо е!
Тани - модератор
Зареждай си някоя батерия , която да захранва нощно време дежурно осветленее - едимн или няколко светодиода!
Аз също смятам да си взема подобно но все още събирам инфо.Пиши ни нещо повече за него ,магазин цена, марка ,върши ли ти работа и за каккъв телефон?
gargo написа:
Аз също смятам да си взема подобно но все още събирам инфо.Пиши ни нещо повече за него ,магазин цена, марка ,върши ли ти работа и за каккъв телефон?
Има мултифункционални, в смисъл с много изходи и преходи. Стават за различни телефони.
Тази технология расте с бързи темпове, в Родината за жалост Не.
шоп - майстор
Здравейте,
преди време взех със бонус точки от един от мобилните оператори без да доплащам соларно зарядно/ Много съм доволен. Има най-различни накрайника за разпространените модели телефони. Сгъваемо със завъртане на единият елемен по остта за прецеизно позициониране.

Ползвай го по предназначение.
ако си решил да го бастисаш - монтирай го някъде по терасата, вземи едно вентилаторче за процесор и го сложи някъде от задната страна на раклата/гардероба/леглото или пък ако сушилника за чиниите ти е в шкаф - монтирай вентилаторчето някъде по шкафа. Получаваш едно постоянно проветряване или бързо съхнене и то безплатно. Освен това ще бръмчи само през светлата част на деня, когато най-вероятно си на работа :) Разцъквал съм такова соларно зарядно и мисля, че токът беше досатъчен за да захрани вентилаторче. Погледни колко вата е, че ми е интересно.
Идва ми още една идея за това вентилаторче - ако се отопляваш с конвектор, парно, маслен радиатор - можеш да го сложиш под него и по този начин да ускориш циркулацията на въздуха при необходимост.

Тема "Дайте ми идея какво да правя с соларно зарядно за GSM" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: