• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
Здравейте,искам да разбера какво е това лепило,с което се овалват стъклени бутилки с причудлива форма ,пластмасови саксии с пясък и лепят миди?
Намислили сме с една приятелка да си украсим пластмасови саксии с камъчета и пясък,стъкълца,мъниста и такива неща.Обаче с какво да ги залепим- трябва да не се размива от дъжд например,понеже ще са на двора.Също така и да не се вижда самото лепило- прозрачно да е...
Моля,дайте ни идеи и съвети.Благодаря!
Бай Член - специалист
лепилото се казва ц-200, бяло е, при изсъхване става прозрачно.
Бай Член написа:
лепилото се казва ц-200, бяло е, при изсъхване става прозрачно.
Ама аз знам че Ц-200 се измива от дъжда :sad: и камъчетата ще издържат ли с него?
masterval - майстор
Ц 200 не се разтваря след като изсъхне, но сигурно ли е, че основата трябва да се овалва в лепило? Аз бих заложил на лепене с топъл силикон.
masterval написа:
Ц 200 не се разтваря след като изсъхне, но сигурно ли е, че основата трябва да се овалва в лепило? Аз бих заложил на лепене с топъл силикон.
Ами и аз си го помислих- с онези от пистолетите,които се нагряват,обаче то е като нишка, а си го представях после да овалям саксийката в ситен пясък или частички от мидички.И то колко пръчици трябва да стопя,за да се получи покритие... Друго не ми идва на ум. :sad:
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:47 am, променено общо 1 път.
Здравейте, бих искала съвет. Направих една бутилка с брокат, но не знам с какво да го запечам отгоре да не се рони. Малките неща ги минавам с топ лак за нокти но това :?: Може би някакъв лак за дърво или....
Takezo Sensey - модератор
LinaLina лак за дърво Яхтен, Корабен нещо с тази идея .
:wink:
NRG7 - специалист
LinaLina написа:
Здравейте, бих искала съвет. Направих една бутилка с брокат, но не знам с какво да го запечам отгоре да не се рони. Малките неща ги минавам с топ лак за нокти но това :?: Може би някакъв лак за дърво или....

Само ще ти кажа,че е много удобно да ползваш силиконов пистолет. Наистина би ти вършил чудесна работа. Съпругата ми се занимава с украси и ползва това чудо. Продават се силиконови пръчки вземи си и пистолет за силикон и работата е уредена. Такива пръчки се намират и в магазините по 1 лв. Лепилото Ц200 също не е за подценяване . Действително е в помощ и въображението като работи се получава .:yes:
sashi - помощник
аз правих лятото такива саксии. С Ц200 мажеш саксията, овалвашя в пясък (аз използвах пясък от плажа) и върху него лепиш мидите или камъчетата, защото ако не си оваляла в пясък мидите не могат да се залепят директно върху пласмасовата саксия. Става много интересно, аз си направих разни фигурки, цветенца, пеперуди, сърчица. Ефектно е
  • 1
  • 2

Тема "Лепило за пластмаса,гладки повърности и декорация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: