Проявете вашата изобретателност.
Stefanie - помощник
Здравейте ,
ето какво успях да направя от един отсечен клон , две птиченца и малко фантазия :
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
BanoTheWolf - специалист
Добре дошла!
Харесва ми :)
kirofabv - специалист
Хубави са. Как са направени?
Stefanie - помощник
Радвам се , че ви харесва . Ами дървеният клон нарисувах с оцветители за латекс ( в профила ми в снимка.бг има и снимки на детската градина , която съм изрисувала ) , а птиченцата са от стеропор ( от някаква сватба ги бях запазила ) и най - накрая лакирах всички с яхтен лак .
Наистина се получи добре .
mumar - специалист
:? профил
Това опит за one stroke ли е или декупаж :-D Каквото и да е- получило ти се е! =D>
Фтичките и дървото ми харесват!
Stefanie - помощник
mumar написа:
:? профил
Това опит за one stroke ли е или декупаж :-D Каквото и да е- получило ти се е! =D>
Фтичките и дървото ми харесват!
Не , честно казано не съм се стремила да е някакъв определен стил . Просто исках да направя нещо оригинално за приятелката си и смятам , че се получи .
А какво не ми е наред на профила ? Или аз нещо не съм разбрала ?
splitservice - специалист
Липсва само една подложка, красиво е направено но нали не върви с пейката за баланс?
Stefanie - помощник
Благодаря на всички за положителните мнения . Не , не , не върви с пейката за баланс , просто го подпрях на пейката , за да направя снимките .
mumar - специалист
аз простичко казах, че това, което виждам /с или без поставка/ на мен ми харесва!

"ето какво успях да направя от един отсечен клон , две птиченца и малко фантазия" - бих добавила и с много любов!!!

А за профила ти в снимка.бг, питах, щото не го видях- "( в профила ми в снимка.бг има и снимки на детската градина , която съм изрисувала )"
Успех и ще чакам нови нестандартни идеи !

Тема "Дърво с две птички" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: