• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
efendi - специалист
Здравейте колеги отдавна не съм пускал темичка,ето,че вече е време. става въпрос за хладилна чанта-направи си сам. материалите които използвах са: касетка за буркани, фибран 2см., фибран 1 см., силикон, дървена плоскост за капака, пантички, и нещо като термо лента. идеята беше да си изпълнява функцията като такава,визията е без значение, та ето го и резултата: Изображение

Uploaded with ImageShack.us Изображение
Изображение
Изображение
pet.kan - специалист
поздравления !
при нас има стиропор, та ще модифицирам при нужда
ама там в край на едната снимка виждам мого светла кока кола :-D
остава и да е с плътност около 0,8 :partyman:
radius - майстор
Не е каквото си мислиш, тя колата си е доста прозрачна напоследък ( а и бутилката е наполовина). Който я харесва да му мисли.
efendi - специалист
забравих да спомена,че между фибрана от външната страна на касетката и този който е отвътре има около 1.5 см. пространство, тоест нещо като въздушна възглавница, така е от всички страни. Важното е,че бутилка от 2.5 литра си влиза легнала преспокойно. сега обаче остава да и направя пробата както трябва с батериите които съм измислил, до сега пробвах без такива,просто слагам нещо което е много студено,да речеме колата която е на снимките и на сутринта си беше хладна, не ледена тъй като все още няма батерии. и се надявам да си върши работата както трябва.
Krass - майстор
А това отгоре алуминиево фолио ли е или някакъв найлон? Нещо не успявам да разбера от снимките.
efendi - специалист
Продавачката ми каза,че било нещо като термо лента или изолация,във формата на ролка широко като тиксо е, изключително здраво е. и забелязах,че след като го залепих самата хладилна чанта на допир беше хладна, може би като сложа и батериите тогава наистина ще разбера има ли ефект от нея.
Krass - майстор
Самозалепваща ли е?
efendi - специалист
да,все едно залепяш тиксо, отвътре погледнато е на цвят бяло и е на някакви нишки, доста здраво на опън при това.
MamaMy - майстор
Това е армирано тиксо.
  • 1
  • 2

Тема "от касетка за буркани -хладилна чанта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: