• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
lubima - помощник
Прикачен файл:
DSC00897.JPG почти готовата врата.Останаха само дръжките и да махнем досадното тиксо.
Извинете ме за грешките, това е първата тема която пускам във форума.
Прикачен файл:
DSC00894.JPG стъпка3: покрива се със съвсем тънък слой с боя/ в случая ние си харесахме черно/, работи се с почти суха четка.Разнася се бързо и интензивно
Прикачен файл:
DSC00871.JPG стъпка 2: боядисваме с блажна боя/ние избрахме боя на алкидна основа...грешка! съхне ужасно бавно, по-добре би се получило с боя на водна основа/..чакахме около седмица за да изсъхне окончателно

Прикачен файл

DSC00866.JPG стъпка 1:използваме стари брошури, вестници, амбалажна хартия.Намачкваме на топка, след което залепяме на вратата с с 200, основата трябва да е предварително намазана със същото лепило.Внимателно "структурираме/ хартията до получаване на желаните "гънки".Завършваме с тънък слой лепило С 200.Чакаме добре да изсъхне

Прикачен файл

DSC00865.JPG
MamaMy - майстор
Изглежда много ефектно. За да ти вървят снимките в нормален ред, трябва да ги качваш в обратен.
shotik - майстор
За да са по ред ,след като я прехвърли ,да ползва и вмъкване вътре и така ще са по ред.
lubima - помощник
MamaMy написа:
Изглежда много ефектно. За да ти вървят снимките в нормален ред, трябва да ги качваш в обратен.
благодаря за забележката))....разбрах, че там ми е грешката...но ...новак съм)...сега ако мога да разбера и как да пиша отговори/без да цитирам/ ще е супер)
lubima - помощник
shotik написа:
За да са по ред ,след като я прехвърли ,да ползва и вмъкване вътре и така ще са по ред.
и това опитах...но там се омотах като пате)...престарах се с броя на снимките...и стана мазалото)
shotik - майстор
Помагам на колежката ,за да може да пише,след последния отговор ,търсиш долу в ляво "Нов Отговор" ,кликваш там и ти се отваря прозорец за отговор.Като напишеш,ползвай "провери" под прозореца и като се убедиш ,че няма какво да добавяш,кликваш на "изпрати". За снимки от компютъра ти ,може да прехвърлиш пет/5/ снимки и то умалени предварително. Виж във форума за "Поставяне на снимки" ,за да не се повтарям.
bulhomes2 - майстор
Интересно се е получило. Браво! Само не разбрах много втората боя за какво е.

За реда на снимките е по-лесно да послушаш shotik. "Избор на файл" -> "Добави файл" -> отиваш в поста си, оставяш маркера там където искаш да е снимката, и до името на файла под поста натискаш "Вмъкни вътре". Така ще ти вървят по ред и няма да ги мислиш за обратния ред.
lubima - помощник
втората боя е за да се придаде по-тъмен ефект.Не е задължителна, но става по-интересно, особено когато касата на вратата и летвичката/до стъклото/ е гладка и в по-светъл цвят.Може и да се разменят цветовете - първия тъмен, втория светъл...няма значение...въпрос на избор е)Всеки според вкуса си :rock:
lubima - помощник
shotik, благодаря ти много за съветите! :supz:
Изглежда много ефектно. Разбихме една стена и от нея остана вратата :tonqe:. Опитах се да направя горепосочената процедура но стана пълно мазало и не става за нищо, явно трябват малко тренировки.

Сега вратата я ползваме за маса, с една покривка отгоре :lol: :lol: :lol: . Трябва само да сложим силикон върху рамката, за да не се пързаля, въпреки че е тежка.
  • 1
  • 2

Тема "как да направим старата врата с нова визия!?Евтино и ефектно" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: