Проявете вашата изобретателност.
и имаш под ръка бормашина правиш това на снимката-е оборотите са малки и режеш три пъти по-бавно,но довършваш започнатото :lol:

Прикачен файл

Resize of PIC_0594.JPG
Resize of PIC_0594.JPG (15.15 KиБ) Видяна 8998 пъти
Rumen Iankov - специалист
По добре си купи нов флекс отколкото да се осакатиш за цял живот.А работата може да почака. :cool:
hkoko - специалист
Като ти гледам бормашината...........по-добре изхвърли и нея а не само флекса.
Лично мнение.
asinka - специалист
tanatos написа:
и имаш под ръка бормашина правиш това на снимката-е оборотите са малки и режеш три пъти по-бавно,но довършваш започнатото :lol:
Евала от мен!!!
Има моменти, в които се налага ТОЧНО СЕГА, ТАЗИ ВЕЧЕР да се свърши определена работа!
Колкото и да е щура идеята, ти е свършила работа.Поздравления.
Имала съм подобен случай, още по-неразумно постъпвайки.
Бях бременна в 9-ти месец с дъщеричката си, и бях поела инициативата да ушия сама бебешките чаршафчета.
В 12 посреднощ, машината започна да бие ток от педала.А бях на финала.
Сложих си гумени чехли и без никакъв проблем довърших работата си.
Меракът е голяма работа!!!
Justy - майстор
Към бормашините Б8 си имаше такава приставка.
Асинка, друг път не прави така - за да има дъщеричката мама. С тока шега не бива :wink:
Благодаря на всички за отговорите!Идеята да изхвърля бормашината е добра,но неизпълнима-подарък е от жената :wink: Както предполагам се досещате, вече имам нов флекс,но тогава в онзи момент....асинка ме е разбрала съвсвем точно-работата трябваше да се свърши "тук и сега"
vidrata - специален-специалист
Мрянке ти както винаги си в подкрепа на творящите глупости.Според мен няма неотложни работи а и нямате ли приятели бе хора.Тея експерименти могат да струват от порязване ,през липса на пръсти и не дай боже ръка!!!! А това че си шила по описания начин ми допълва представата за теб- умна, хубава(надявам се) и шантава(което не е лошо) :lol:
nanobanano - специалист
tanatos написа:
Благодаря на всички за отговорите!Идеята да изхвърля бормашината е добра,но неизпълнима-подарък е от жената :wink: Както предполагам се досещате, вече имам нов флекс,но тогава в онзи момент....асинка ме е разбрала съвсвем точно-работата трябваше да се свърши "тук и сега"
Да не би да си видял зор с тъщата и си изработил това :lol:
rendo - специалист
nanobanano написа:
tanatos написа:
Да не би да си видял зор с тъщата и си изработил това :lol:

Хехеххе колега бая тъща трябва да е била да изгори флекса :lol: :lol: :lol:

Иначе евала за идеята

Тема "Когато флекса се счупи в неподходящ момент....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: