Проявете вашата изобретателност.
kotanka - помощник
Наближават празниците и искам да изненадам най близките си хора с оригинални подаръци. Не ми се ще да купувам някакви неща, предпочитам да ги направя сама, само че не ми идва на идея какво мога да направя. Четох в нета, но нищо интересно не намирам.
Искам да се посъветвам с вас, защото форума е много иновативен и предполагам мноо от вас, си правят сами подаръците. Ще се радвам на всякакви идеи.
Takezo Sensey - модератор
Последна промяна от Takezo Sensey на чет ное 20, 2008 3:58 pm, променено общо 1 път.
mim - специалист
миналата година за 1 приятел му сковахме дървена кутия за инструменти, 2 отделения, за едри инструменти и за гайки, винтчета и такива дреболии
летви, винтове, панти и с пирограф (поялник с остър връх) му гравирах името на капака :-D
като се разпадне кутията може да си овеси поне капака в гаража за красота :-D
Ivcheto - напреднал
Ами зависи ако са за женската част си мисля, че можеш да се пробваш с разни герданчета от каквото се сетиш само трябва да си намериш закопчалчици и някакъв вид по здрава нишка да ги нанизваш...във форума съм разглеждала много такива теми потърси и ще намериш много оригинални и лесни за изпълнение идеи...стават много хубави (от личен опит знам) ...а за мъжката част ми е малко по трудно да измисля нещо и аз самата не мога да те посъветвам! Успех ти желая! Дано съм помогнала! :)

Тема "идеи за коледни подаръци направени собственоръчно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: