Проявете вашата изобретателност.
gjordanov - специалист
Ето една скучна стена на баня, която изрисувах с три от петте молива, които подариха на малката. При светнати обикновените лампи почти нищо не се вижда (на първата снимка съм позасилил контраста във фотошопа - на практика дори тези разлики в бялото не се виждат). Изглежда си бяла и невзрачна, излъчваща чар като пътен знак. Осветен с дълги светлини :)

На втората снимка свети само UV лампа

Прикачен файл

baniastenamoliv2.jpg
Лампите са загасени, свети само UV
baniastenamoliv2.jpg (140.95 KиБ) Видяна 13224 пъти

Прикачен файл

baniastenamoliv1.jpg
При светнати лампи (една луминесцентна в шкафчето над мивката, една обикновена нажежаема жичка, 75 W в глобуса над шкафчето)
baniastenamoliv1.jpg (71.84 KиБ) Видяна 13224 пъти
Emerald - модератор
Я какви художници! :-D Браво! Сигурно се харесва много на малчуганите. :)
Стефан - майстор
Много хубава картина! Браво! Ако аз съм на мястото на децата, ще се къпя само при загасена лампа :lol: Сериозно го казвам, харесва ми
gjordanov - специалист
Благодаря.
Последна промяна от gjordanov на пон мар 19, 2007 10:46 pm, променено общо 1 път.
gjordanov - специалист
Благодаря.
На малката много й хареса.
Преди понякога се страхуваше от почти тъмната баня (светещ само UV), и ме викаше да светна лампата. Сега й е голям кеф.
Рисува и после ходи да види как се вижда на тъмното.

Прикачен файл

Molivi.jpg
Това са моливчетата. Не знам от къде са, ще питам.
Molivi.jpg (101.1 KиБ) Видяна 13152 пъти

Прикачен файл

PanoramaSM.jpg
Това е развитието на картинката. Понеже нямам широкоъгълен обектив и е тясно - панорама от три кадъра
На живо е по-въздействаща
PanoramaSM.jpg (52.32 KиБ) Видяна 13152 пъти
Sk4 - специалист
леле майкоооо красотааа :-D от утре почвам да рисувам в нас :lol: това си е направо златна идея (:
mimi_kir - напреднал
gjordanov, искам и аз такива моливи! :cry:
Моля те- питай и кажи откъде да си набавя!
gjordanov - специалист
Моливите били купени от някаква борса за канцеларски и парти материали.
Ето линк в bgmaps според обясненията, които ми дадоха.
Ако не е тази пряка (Мануш Войвода), е следващата. Имало си надписи

http://www.bgmaps.com/services/links/li ... f9359880ab

P.S.
става въпрос за София, де.

EDIT
последно:
Страхил войвода 2
mimi_kir - напреднал
мерси!
Обаче съм от....другата страна на географията...София ми е малко далеч. Нямаш ли адрес, страница? За поръчка.
abi1004 - напреднал
Като гледам показаните творения по-горе се замислих за мойта баня дали да не я поокрася само че да ползвам шаблони .Така с две думи скъпи съфорумци много моля знаещите да дадат някакви идеи как може да стане като се има в предвид че ще се нанасят шаблоните в/у бели плочки. Предварително благодаря на всички .
Само да покажа и няколко идейки които мернах тук
http://www.stencilkingdom.com/gallery.htm но за съжаление няма показани бани украсени по начина който аз мисля да направя.

Прикачен файл

gallery_l1.jpg
gallery_l1.jpg (7.33 KиБ) Видяна 10181 пъти

Тема "Три неонови молива, скучна бяла варосана стена на баня, +UV" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: