Проявете вашата изобретателност.
kukupipikate - помощник
От доста време само ви чета, но айде и аз вече в кюпа, преди празниците си харесах от Икея една детска люлка, ама пусто нали тука си нямаме Икея..... си я направихме. Нарисувах частите на хартия и със съпруга ми купихме от Практикер няколко от ония преоценените парчета, останки от рязането на по-големи детайли, кутия боя и две дъсчици и я сглобихме. Ако знаете каква веселба пада от тогава, дъщеричката ни много й се радва.
Първата снимка е оригинала, а после е нашето творение.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210395
velsi - Почетен майстор
Поздравления! Перфектна работа!
Emerald - модератор
Страхотна е люлката. Добър майстор ви е таткото. :) Тази люлка ще и остане за цял живот в спомените.

Катенцето е прелест. :)
kukupipikate - помощник
Благодаря, :group3g: направо ни поникнаха крилца и се размазахме от кеф, сега ми се иска да й направиме детски метър, за стената, ама нещо нямам още идеи, за това ще съм благодарна ако дадете нещо интересно
юлия-цветоман - напреднал
Страхотна люлка, браво! А моята идея за метъра е вашия сръчен татко да изреже от дърво няколко фигурки и да ги оцветите.Ако да речем малката сега е метър слагате една от тях на тази височина и като порасне например с 20 см, отбелязвате и слагате следващата/пишете на нея датата разбира се/ и така нататък.Ще е голяма радост за детето и тръпка за всяка нова фигурка.Дано да ви допадне идеята!
kukupipikate - помощник
Идеята е супер, благодаря, това ще го осъществим със сигурност, но като си имаме свое жилище :lol: , дано до тогава малката, която е 84см в момента да не е пораснала прекалено за това :? :-D
solo5 - майстор
Браво :respekt:
но измисли как да тапецираш една седялка,
че като гледам и е широка и ще и убива на краченцата :partyman:

Тема "Люлка - еленче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: