Проявете вашата изобретателност.
stoicho_k - напреднал
Здравейте,
Ето една идея за мебели от непотребни материали, а именно шпули. В този случай са шпули от стреч фолио. Получиха се доста здрави, тествани са с доста сериозни килограми :)

Прикачен файл

divan 001.jpg
colyo - специалист
Бях попаднал в руски форум на тем за мебели от ПВЦ тръби. Ще я потърся и ще покажа снимките. Имаше много свежи идеи но не съм пробвал, защото имам съмнения оносно удобството.
stoicho_k - напреднал
Указаха се неочаквано удобни. Не е като мека мебел, но си е доста добре.
Остава проблема с водата. Тъй като съм ги сложил в офиса ми, опасявам се че чистачките ще ги намокрят и ще се скапят. Обмислям вариант да ги пръсна с лак за дърво, така евентуално ще ги предпазя.
tripioo - специалист
а "краката " от какво са ?
stoicho_k - напреднал
Краката са от няколко слепени велпапета. Основата е скара от велпапе, в горната част на която са направени легла за шпулите.
mumar - специалист
В руските форуми, боядисват с акрилни бои и после пръскат със спрей за джанти- безцветен.
Браво , станало е много добре. А откъде може да си намеря такова велпапе дебело 1-2 см
stoicho_k - напреднал
Толкова дебело велпапе, не можеш да намериш. Аз слепвах по 4 бройки по 5,5 мм. едно към друго.
Има друг вид велпапе, от който могат да се правят много хубави мебели http://www.printguide.info/pomoshtnik/k ... e,334.html

Тема "Мебели от непотребни материали" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: