Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
До 07.02.2025г. е срока.
Моето съобщение.
Здравейте, от 08.02.2025 г. увеличаваме месечния абонамент с 2 лв. с ДДС за мобилни услуги. Имате възможност да закриете услугите без санкции до 07.02.2025 г. включително. При взето устройство дължите отстъпките за него. www.vivacom.bg/price25
.
Имам време за реакция.

Нещата се развиха абсолютно аналогично и при мен.
fbr - майстор
Мии, трябва да платим покупката на Булсат-а.
EDI - майстор
Аз съм на А1, от кога бяха Цитрон, сиреч 95-а година, и никога не съм имал проблем.
chapara - майстор
пет яну 17, 2025 4:48 pmEDI написа:
Аз съм на А1, от кога бяха Цитрон, сиреч 95-а година, и никога не съм имал проблем.
Късметлия🙄
kozl - майстор
Да си ползвам темата за въпроси.
И така SMS-а:

Прикачен файл:
Виваком SMS_1.jpg
Виваком SMS_1.jpg (41.26 KиБ) Видяна 76 пъти

Имах още три дни до отчетният период (месечен) и реших, че ще ми трябват за това не отказах добавката.
По някое време останах на практика без интернет на телефона или може би да е бил толкова бавен, че една буква да я зарежда един ден :?
На следващия ден беше добре. Спретнах си профил в сайта на Виваком да си следя трафика. Обаче при всяко влизане получавам SMS с код за влизане :?

Прикачен файл:
ф-ра Виваком_2.JPG
ф-ра Виваком_2.JPG (46.45 KиБ) Видяна 76 пъти

Дойде и фактурата. Аз поне от изписаното не виждам да съм изхарчил повече от лимита на бързия интернет.
Колко ми е лимита на бавния интернет?
И бавния интернет става ли за употреба?
SMS-те за отказване и тези дето ми изпращат като влизам в профила си заплащат ли се

Направих опит да задавам въпроси в център за обслужване на Виваком - безсмислено е. Единствения смислен съвет беше да се обадя на 123.
Обадих се и там не бяха сигурни колко и как мога да ползвам бавен интернет в страната тук. Иначе в роуминг в Европейския съюз имам към 20 Мбт на неизвестан скорост, но тази година бях в Стокхолм и добре си беше.
На какъв план си? Някакъв икономичен ли, щом имаш толкова огранчения?
От там трябва да се започне.

Такива "проблеми" имах преди повече от 10г.
Сега всичко ми е неограничено, всичко на макс.

Тема "Плащане с SMS или ... деликатна кражба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: