• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
kozl - майстор
#-o
Пълномощник съм на майка ми след последния договор, който подписала.
Казали и месечна цена с неограничени разговори без ДДС, ама фактурите се плащат с ДДС :x
Плащам ги аз и ги тегля от създаден от мен профил в техния сайт.
Да ама последния път не успях да вляза, защото пращат код по SMS, а аз съм спрял тазу услуга за телефона на майка ми, че много я тормози като има SMS, па не мое да го прочете.
Та накратко - ударих на камък.
Писах до Йетел за проблема и как мога като пълномощник да получавам фактури на ел.поща и отговора е :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Връщане в ерата на хартиените фактури #-o
В отговор на Вашето запитване Ви информираме, че може да активирате опцията за хартиен носител на фактура, без да създавате Yettel профил. Фактурите могат да бъдат изпращани на посочен адрес чрез подаване на Заявление в наш магазин лично от титулярят по договора или упълномощено за целта лице, което да го представлява пред Yettel. По този начин ще получавате всеки месец фактура на посочения от Вас адрес.
zz_stefanov - майстор
Другото е да станеш титуляр на нейния телефон и да имаш достъп до всичко през приложение. Предполагам оператора има такова.
Аз съм така с телефона на съпругата ми, но на друг оператор. Въпреки това на нея и изпращат известия за фактури по SMS, които ако се разровя сигурно мога да спра.
kozl - майстор
пет ное 14, 2025 10:16 amzz_stefanov написа:
Другото е да станеш титуляр на нейния телефон и да имаш достъп до всичко през приложение.
Аз съм така с телефона на съпругата ми, но на друг оператор. Въпреки това на нея и изпращат известия за фактури по SMS.
:?

Аз ползвах регистрацията като титуляр, докато не въведоха, освен парола и код по SMS.
SMS с кода от де да го чета, като телефона е при майка ми :?

Какво ще се промени ако стана титуляр?

Послепис:
Цената със сигурност :x
zz_stefanov - майстор
Тея съвсем омазали всичко.
Двата ми телефона излизат съвсем равнопоставено. Имам Акаунт при оператора който дава възможност за пълен достъп до управлението на всички услуги през приложение или сайт.
За първи път си хваля оператора :)
vlax - майстор
пет ное 14, 2025 10:27 amzz_stefanov написа:
Не ми го хвали А1. :?
:partyman:
fbr - майстор
Защо не ползвате предплатените пакети за такива неща. Има начин за преносимост на номер към друг оператор с минаване от сметка към предплатен план. Плащане през онлайн банкиране, сега всички оператори предлагат и допълнителни пакети към предплатения план.
zz_stefanov - майстор
пет ное 14, 2025 11:50 amvlax написа:
пет ное 14, 2025 10:27 amzz_stefanov написа:
Не ми го хвали А1. :?
То за това казвам за първи път.
От много четене и премисляне съм разбрал, че са един дол дренки и за това не съм го сменял.
vlax - майстор
По миризмата ги познавам,моите "Любими" А1 :-D
Бил съм абонат на Глобул и Мобилтел по едно и също време- едни и същи номера.
Сега съм при Виваком- нищо ново под слънцето.
nikolson - майстор
Отскоро съм на Йетито, минал съм през другите два. Е, те такива мизерници като последните...#НИМОА.

Мога да разкажа съвсем пресен пример, няма и 40-50 дни, такава тъпотия, че дъното им не е таван, небето е близо.
  • 1
  • 2

Тема "Йетел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: