• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
prascho - майстор
evdoki - специалист
нещото което аз правя е да говоря от скайп като си купувам скайп кредити и има тафира колко пари ти взима за всяка страна. за САЩ ак о не се лъжа е 4 ст. на минута на домашен телефон и около 30 на мобилен. връзката е много добра и няма да имаш проблем.
sanders - специалист
Доколкото съм запознат мисля, че за БГ не става да се ползва Скайп телефона. Те така и не успяха да се наложат много в Европа. Мисля, че в Англия имат най-голям успех. Ако искаш да говориш с USa и Canada a сега и в Европа на много ниски цени аз мога да ти препоръчам Majic jack. Ползвам го вече втора година. Още като ги пуснаха до сега. Имаш майл бокс, може да се ползва като факс, дават ти уникален УС номер и тн. 19.99$ за година фрий unlimited Canadа, America без значение дали е мобилен или стационар. Много удобна машинка. Повече инфо може да намериш тук : http://www.magicjack.com/4/index.asp
До колкото знам нямат доставки до Европа, но пак лесно може да се купи от ebay за малко над реалната му сума. Миналата година цените за Европа им бяха над тези на скайп сега ги бият от всякъде. За да се ползва ти трябва пц и нет обаче :)
В момента ползвам следната конфигурация. Ако имаш нужда и не можеш сам да си докараш един пиши на лични ще ти помогна или се обади на номер 1-224-356-2400 ;)

Прикачен файл

My_MJ_Setup.jpg
My_MJ_Setup.jpg (65.5 KиБ) Видяна 5034 пъти

Прикачен файл

magicjack-lets-computers-make-calls-to-home-phones-for-39-a-year-251207.jpg
magicjack-lets-computers-make-calls-to-home-phones-for-39-a-year-251207.jpg (29.04 KиБ) Видяна 5037 пъти
karamundi написа:
мерси за линковете ,това което видях беше гсм на скайп със сим карта и тнт.просто искам да се обаждам до сащ по евтино защото цените на м-тел е 5.06 лв. за минута а на глобул около 2 лв.а през скайпа сигорно е по евтино :roll:
Ставаш абонат на тази програма http://globul.bg/bg/postpaid.07.html?posm=7 и си приказваш с твоя авер в щатите.Аз редовно си говоря с трима авери там.
sanders - специалист
Да но това ми обясниха че е само за домашен телефон не е за мобилни номера. Пробвал ли си да звъниш на мобилен в Америка или Европа. Преди бях добавил един УК номер после като видях сметката ми стана лошо. Говорих с оператор после и той ми каза че това е в сила само за домашен телефон.
Зона 1 за международни разговори включва:
Фиксирани мрежи - Австрия, Белгия, Хърватска, Кипър, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Великобритания, Холандия, Унгария, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Лихтенщайн, Люксембург, Македония, Монако, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия и Черна Гора, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция.

САЩ, Канада, Русия – фиксирани и мобилни мрежи.

Аз найстина говоря включените си минути с GSM в щатите.
  • 1
  • 2

Тема "скайп gsm" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: