• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва

Коя марка GSM предпочитете

42%
Nokia
137
21%
SonyEricsson
69
5%
Motorola
16
11%
Samsung
35
5%
Siemens
17
16%
Друга марка
54

Общо гласове: 328

panalov - специалист
Ей тази Nokia 6510 я имам от 2002 год. и нямам думи , супер здрав телефон.Само батерията съм му сменял веднъж.
Другия ми е Nokia 6290 също много здрав телефон.
mladkal - майстор
Отделно показаните през ръцете са ми минали и няколко нискобюджетни апартчета на нокия от ония с фенерчето, нокия 5110 и разни други. Тук показаните обаче съм ги ползвал най-дълго и рационално.

Прикачен файл

e52.jpg
сега вече съм с такъв, след скорошно преподписване с оператора ми
e52.jpg (24.79 KиБ) Видяна 5877 пъти

Прикачен файл

e90black.jpg
винаги съм се радвал на големи машини с възможности...до скоро ходих с този и още си го пазя. корав е, но съм му сменил 2 батерии
e90black.jpg (72.71 KиБ) Видяна 5877 пъти

Прикачен файл

nokia_6310.jpg
Може би това ми е най-любимият и най-здравият телефон, който е попадал в ръцете ми. Пазя го, със сменена батерия. По някога от сантиментални спомени си го ползвам по няколко дни..
nokia_6310.jpg (18.31 KиБ) Видяна 5877 пъти

Прикачен файл

sony-ericsson_r.jpg
невероятен апарат. Само хубави спомени от тази машинка. Едра, удобни клавиши, силен звук... Една моя биша му е.а м.мата... с доста зор, в изблик на ярост.
sony-ericsson_r.jpg (17.34 KиБ) Видяна 5877 пъти

Прикачен файл

sagem.jpg
Френска изгъзица...Първият ми телефон за 220лв, а СИМ картата беше 240... Имаше проблем със захранването, но парче интерфейсен кабел и поялник го държаха дълго врем в експлоатация. В следствие батерията висеше и не се отделяше от апаратчето при вадене/пос
sagem.jpg (7.93 KиБ) Видяна 5877 пъти
Теди - специалист
С андроид ли беше и как е тази ОС?
k r u m - специалист
Samsung D780 Duos – удобен и на вярна служба от близо две години преди това преминах през мн марки но като ми писна да нося по два телефона :? стигнах до правилното решение :-D

Прикачен файл

6164.jpg
6164.jpg (4.46 KиБ) Видяна 5813 пъти
velinsl - специалист
Минах през
Сименс Ц-25 - взех го защото беше малък, удобен и симпатичен с карта за 50лв.
Сименс Ц-45 - не беше кой знае какво, просто по-нов модел, но го изгубих.
Алкател 301 - взех го защото разрбрах, че имал скрито меню и функция "рада-детектор", но така не разбрах как се включва, до преди няколко месеца(за сведение вече не го ползвам 5-6 години), а и имаше любимата ми игра "Бикове и крави"
Нокия 1100 - беше голям хит на пазара, когато го купувах, много здрав, яка батерия, все още го имам и от време на врме си го ползвам, но със страх(от както струват по няколко хиляди евро), иначе ако имаше функциите на следващия ми телефон бих се върнал отново към него, изключително много ми харесва формата му, просто ми прилепва към ръката.
Вече съм с
СЕ К750 - най-продавания Сони-Ериксон на всички времена, най-добрия апарат за нощни снимки. Вече три години, не съм имал проблеми с чупещия се джоистик, нито съм сменял батерия, по 3 дни сериозни разговори ми държи. Мислил съм да го сменям с W890, но съм си го направил малко бижу(от функции) и като знам кво съм го правил и е оцелял ми е още по ценен. За това може би скоро няма да има смяна.

Ползвам телефона най-вече за телефон, по рядко радио. За фотоапарат го използвам, ако видя нещо значимо, а "сапунерката" ми не е в мен.

Идеалния апарат за мен би бил Корпус на Нокия 1100 с функции на СЕ К750.
mien - специалист
mien написа:
сдобих се с N90-nokia super e :roll:
Леле,от кога съм бил с този телефон,пет години терор.Е вече го смених преди седмица...

Nokia 5230

И ей ти проблем...ама в темата за GPS...
Теди - специалист
От вчера съм и с това бижу.

Изображение
vanci88 - напреднал
От 1 година съм с този-----

Прикачен файл

nokia-e66-01.jpg
nokia-e66-01.jpg (68.03 KиБ) Видяна 5142 пъти
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10