Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
ArturDent - Почти Безобиден
Кики написа:
Здравейте! от две седмици имам Самсунг галакси с2 плюс,!
Нормално е!,
И аз когато си купих същия преди 3 години така ставаше.
Сега, като го ползвам за втори телефон, батерията издържа поне 2 седмици.

П.П. Имаме в офиса някакво LG - служебно, никой не говори по него. В Stand by издържа над 4 седмици на поне 80%. Сега ще го пробваме за 2 месеца.
Кики - специалист
Мога вече да дам равносметка: 70 часа, остатъчен заряд 18% или около 5 часа според програмката, 270мин. разговори и около 2,5 часа ровичкане в интернет през Wi-Fi, така е по-добре и се ядва. Предполагам всичко се дължи на "battery saver", явно си върши работа и то добре. Заряда в колата ще го мислим допълнително, там поне варианти много. Благодаря на всички отзовали се на молбата ми за съдействие и взаимни размишления!!!

ПП-ArturDent =D> приемам шегата ти!
fox_vt - майстор
В четвъртък вечерта е зареден до 100% сега съм на 35%и пиша през тела и ви фи.Ползван е малко към 30—40 мин разговор и малко повече нет.Данните се изключват автоматично със угасването на дисплея.Синхронизирането работи, дисплея на ауто, опцията пестене на енергия изключена.
ArturDent - Почти Безобиден
Когато ти е нов телефона винаги батерията пада много бързо. Освен това WiFi, мори много.
Бат Иво - специалист
Нормално е на смартфон да пада бързо батерията ! Лаптопа като го изключиш от тока колко кара?
В къщи имаме S2 ,HTC , LG optimus G и трите ако са с включен 4G и wifi държат по 2 дни. Ако си в нета даже 1 ден !
Затова го намирам за нормално щом и трите марки го потвърждават ! :partyman: :partyman:
agj - майстор
За подобряване работата на батерията аз ползвам- Battery Doctor (Battery Saver) https://play.google.com/store/apps/deta ... r_en&hl=bg и Advanced Task Killer- https://play.google.com/store/apps/deta ... ller&hl=bg
Особено голяма роля за икономия на енергия има осветяването на дисплея !Моята осветеност е изключена и си я включвам ако има нужда !
zmiori - специалист
Записвам се за темата. Изглежда интересна.
la4o - помощник
[quoteЗа колата си мислех да си направя сам зарядно с една 7805 и USB порт, според мен е важно да се докара напрежението а тока на заряд се ограничава един път от електрониката в батерията и втори път от самия телефон][/quote]

определено те съветвам да НЕ го правиш (7805 е линеен стабилизатор) и като опука всичките 13,5 волта от входа ще
отидат към телефона а това му е много противопоказно !!
Кики - специалист
Отказах се да правя, купешки варианти много, друг е въпроса колко са надеждни и може ли да се разчита на тях, пък и как ли са изпълнени?! тъмна Индия.. Днес моята маймунка постави рекорд 150 часа работа с едно зареждане, 290 минути разговори + около 2 часа Wi fi и никаква излишна игра с телефона, това беше с експериментална цел за да видя колко може да изкара а можеше и още поне 10 часа. Моето заключение е че трябва да се оптимизира работата с ненужните приложения работещи във фонов режим.
Здравейте!
Намерих тази тема относно издръжливостта на батерията на смартфони.
Моята батерия преди известно време, както си издържаше по 3-4 дни, извъднъж започна да издържа по-малко от 24 часа. Носих телефона на сервиз, от който ми казаха, че проблемът не е в батерията, ами има приложение/приложения, които просто харчат батерията.
Прочетох в тази тема за приложението Wakelock Detector, изтеглих го и го инсталирах. То ми показа, че Awake е 99 % и като приложения, които най-много пъти са "будили" телефона ми излизаха Viber и Samsung Push Service. Деинсталирах ги и двете, и няколко дни Awake-а падна дори до 0 % на моменти, а батерията държеше не повече от 2 дни.
Сега пак програмата започна да ми дава 99 % "буден", този път причината е в Google Play Магазин. Спирам го, но явно приложенията го включват отново в даден момент.
Имате ли някакви предложения, за които ви благодаря предварително!

Тема "Бързо падане на батерията Samsung Galaxy S2 plus" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: