Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
Стефан - майстор
Емо, за тия пожароопасни уреди в това горещо време трябва да се иска разрешение за ползването им от Пожарната. Това разрешение върви и с Инструкция за експлоатация :lol:
emil_v r - майстор
Стефане ,а бегаите от тука ,че ми заспамихте въпроса :o Имам си кофа с вода до комп. Един даскал навремето , руски възпитаник , беше фен на ламповите компютри и се ги фалеше че са мн. надеждни -цитирам-- с адну старану горит, с другои въиводит информацию! :o
leonardo_vd - модератор
ти така и не се конкретизира какъв софтуер използваш, какви драйвери за блутута. На кьораво никой няма да може да ти помогне. Дай повече инфо и ще ти помогна.
Стефан - майстор
Водата трябва да е двойно дестилирана, иначе не върши работа :lol: Най-добре от казана за ракия! :?
emil_v r - майстор
Аз си оправих всичко иска само някакъв код . кажи Леонардо телефона , обработва снимка са секунда ,има 11мб . ако му купя ес-де памет 1 GB дали няма да обработва снимките примерно 3-4 сек . особено кат се понапълни паметта , че дразни , а няма да мога да я върна . Нямам представа от тия работи .
leonardo_vd - модератор
emil_v r написа:
Аз си оправих всичко иска само някакъв код . кажи Леонардо телефона , обработва снимка са секунда ,има 11мб . ако му купя ес-де памет 1 GB дали няма да обработва снимките примерно 3-4 сек . особено кат се понапълни паметта , че дразни , а няма да мога да я върна . Нямам представа от тия работи .
Ами за кода си въвеждаш какъвто изкаш само да е и на 2-те устройства еднакъв.
А до това дали ще е по-бавен, ДА по-бавен ще е с по-голяма карта, но не това ме разсмя в поста ти :razz:
Аз преди време имах нокия6680 и кат му сложих 256мб. карта започна да работи по-бавно с приложенията които бяха на нея. Но си има и хубави бързи карти, които си струват повечко, но си заслужават парите.
emil_v r - майстор
Да ,вкарах кода и всичко е на ред . Мерси Леонардо .
onion - специалист
колкото повече снимки толкова по-бавно ще ги обработва според мен , има модели телефони които като им позапълниш паметта и почват да лагват т.е. мислят повечко!
Не можах да ти намеря user guide за тела на език различен от английски или йероглифен , сори
leonardo_vd - модератор
onion написа:
колкото повече снимки толкова по-бавно ще ги обработва според мен , има модели телефони които като им позапълниш паметта и почват да лагват т.е. мислят повечко!
Не можах да ти намеря user guide за тела на език различен от английски или йероглифен , сори
Всичко зависи и от телафона и от картата. Не всички телефони са по-бавни с по-голями карти.
emil_v r - майстор
Да споделя опита-- купих китаиска яка микро ес-ди памет 256 МБ и не забавя изобщо

Тема "Блуд-уда фърля искри , може ли да предизвика пожар ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: