Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
Takezo Sensey - модератор
Time2Burn виж това, май е по добро . :?

http://www.sonyericsson.com/cws/product ... c=bg&cc=bg
Илиян Илиев™ - майстор
Малко съм скептично настроен към такива телефони с навигатор и те така. Ако ти трябва навигатор си го купи отделно.

Може и да не съм прав, защото технологиите на са това, което бяха преди 4 години, когато си взех моя сони ериксон Р910i. И до днес навигатор не е тръгвал на тоз телефон. Все нещо трябва да се купи, да се доплати и така нататък.

Иначе сони ериксона си е железен, за 4 години по строежите само боята се поожули.
Time2Burn - специалист
Теди написа:
E 51 нямат GPS!
Да, оригинално няма, но можеш да си го изтеглиш от Нокия или от други сайтове, и да видиш че работи... То и скайп няма, ама можеш да си свалиш, нали?

Сони ериксон са толкова грозни, че и подарък да ми го дават не бих го ползвал. Надявам се никой да не се обиди ама по - грозни телефони от сони ериксон няма.
dundurma - специалист
АЗ какво правя-лаптопа в колата джи пи ес устройство за 80 лв и всичко е ок :?:
Илиян Илиев™ - майстор
Time2Burn написа:
Теди написа:
E 51 нямат GPS!
Да, оригинално няма, но можеш да си го изтеглиш от Нокия или от други сайтове, и да видиш че работи... То и скайп няма, ама можеш да си свалиш, нали?

Сони ериксон са толкова грозни, че и подарък да ми го дават не бих го ползвал. Надявам се никой да не се обиди ама по - грозни телефони от сони ериксон няма.
Не че съм се обидил, но такива изказвания не прави повече, защото ще ти се смеят и кучетата по улиците. :lol: А като кажеш, че нокията е красива ще почнат да ти се смеят и врабчетата. :lol:
Time2Burn - специалист
Това си е мной вкус явно, но по - грозен телефон от сони ериксон и по - грозна кола от форд сиера не съм яиждал... Едни четъртити тухли еднообразни, бръмчат като трафопост и им се чупят копчетата.. нямам думи!
Илиян Илиев™ - майстор
Явно наистина си е въпрос на вкус. Иначе до сега съм имал два сони ериксона. Единия го споменах и го имам от 4 години. Единственото копче, което ми прави проблем е звездата и то от има-няма две седмици, а телефона е видял бая пепеляк по строежите за това време докато ми виси на джоба. Предишния беше Z 1010, за шесте месеца, в които го ползвах бих казал, че по-железен от него едва ли има, но може пък и да греша.

Преди близо година купих на детето W 350 и преди 2 месеца се скапа копчето за заключване. То си е отделно от клавиатурата и те така. Та може и да си прав за някои неща, а може и да не си. Останалото си е въпрос на вкус. :wink:

За форда ще остана без коментар, фен съм на Ланча.
bager - специалист
Тази Нокиа изглежда интересно!
А относно вградения GPS ресивър на Нокиите мога да кажа само добри неща.
Имам Нокиа 6110 Навигатор от две години и му ползвам навигацията постоянно. Естествено с инсталиран Гармин и кракната карта за цяла Европа. Брат ми си купи наскоро 6210 Навигатор и там всичко е по същия начин. Много добър ресивър и с Гармина всичко става екстра.
И ако 5800 е със същия ресивър, с тоя голям дисплей ще бъде много удобен за навигиране.
Time2Burn - специалист
С такъв е. Само дето четох лоши работи за тези модели, произведени преди 01.2009 . Имали дефектиращи евтини говорители и мислели да ги изтеглят от пазара. Сега били предложили да ги откарат във сервиз да им се смени говорителя безплатно. Може би затова бавят моя, в магазина казаха че ще получат в събота 5800 и до тогава си е мираж за мене...

Тема "Nokia 5800" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: